- تاریخ انتشار : 1397/4/11
- تعداد بازدیدکنندگان : 228
- بازگشت
رییس اتاق بازرگانی البرز از برنامه ریزی این نهاد برای حمایت و تحت پوشش قراردادن استارتاپ های استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی البرز، رحیم بنامولایی در هشتمین نشست کار گروه " آی تی" استان که به منظور بررسی وضعیت ارتباط دستگاههای اجرایی و واحدهای تولیدی و نیز معرفی سه استارت آپ حوزه ICT برگزار شد ، به تشریح برنامه های اتاق بازرگانی برای پویایی فعالیت استارتاپ ها پرداخت.
وی گفت : درپی آنیم تا در نمایشگاه توانمندی های صنعتی استان البرز که آبانماه امسال دراتاق ایران برگزار خواهد شد تشکل ها ، انجمن ها و استارتاپ ها حضور فعال و پررنگ داشته باشند.
وی ساماندهی استارتاپ ها را از اولویت های اتاق بازرگانی عنوان کرد و افزود: سعی ما بر این است در نمایشگاه اشاره شده بستر مناسبی برای ساماندهی استارتاپ ها مهیا شود.
رییس پارلمان بخش خصوصی در ادامه همراهی ، همدلی و هماهنگی میان سازمان صنعت و معدن و اتاق بازرگانی استان را شایان توجه دانست و اظهار امیدواری کرد در سایه این هماهنگی موانع و مشکلات بخش تولید و صادرات برطرف شود.
رحیم بنامولایی ایجاد و ساماندهی نمایشگاه دایمی توانمندیی های تولیدی و صنعتی و راه اندازی سایت تجارت الکترونیک اتاق بازرگانی استان را گامی مهم در مسیر توسعه و حرکتی نو در جهت کنار گذاشتن تدریجی فعالیت های سنتی و بهره گیری از تکنولوژی عنوان کرد.
وی با اشاره به تشکیل نشستهای هفتگی با حضور تشکل ها در اتاق بازرگانی البرز گفت: تصمیم گرفته ایم از این پس یک سری از استارتاپ ها را به تناسب در جلسات تشکل ها دعوت کنیم تا معرف فعالیت هایشان بشوند و دراین زمینه اطلاع رسانی لازم صورت پذیرد.
وی همچنین همکاری مشترک اتاق بازرگانی و پارک علم و فناوری استان را حرکتی مناسب در فرهنگ سازی تولید بدون کارخانه عنوان کرد و افزود: اهم تلاش ما بر این است تا شرکت های دانش بنیان با حضور هرچه فعال در بخش صنعت در ظرفیت سازی تولید محصولات مرغوب و مشتری پسند مشارکت داشته باشند.
وی با اشاره به ضعف های قانونی در مسیر کسب و کارها گفت: اتاق بازرگانی با تشکیل اتاق های فکر همچون پلی میان بخش خصوصی و نمایندگان مجلس عمل می کند و راهکارهای ارایه شده در این جلسات را به نمایندگان استان ارایه میدهد تا نسبت به روفع موانع قانونی اقدام شود.
بنامولایی افزود: نظر به اینکه در رابطه با کسب و کارهای نوین قوانین جدید نداریم ، لذا می توانیم در اتاق های فکر راهکارهای لازم دراین زمینه را تهیه و در اختیار نماینده مردم کرج در مجلس که ریاست کمیسیون صنعت مجلس را بر عهده دارد ارایه دهیم تا پس از بررسی برای رفع مونع اقدام شود.
***اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار بستری در افزایش اعتماد بین دولت و کارآفرینان
دبیر کل اتاق بازرگانی البرز با اشاره به ماده 7 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار گفت: با اجرای این ماده قانونی ضمن ساماندهی و کاهش مراجعات نمایندگان دستگاه های اجرائی به واحدهای تولیدی، بستر برای افزایش اعتماد متقابل میان دولت و کارآفرینان فراهم خواهد شد
مسعود قاسمی افزود: با توجه به مسائل و مشکلات اقتصادی موجود این ماده قانونی تا کنون به طور کامل اجرایی نشده است و ما برای اجرای آن پیگیری و تلاش وافری را ادامه داده ایم.
وی اضافه کرد در راستای تحقق دولت الکترونیک، معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور موظف شده است «کمیته ساماندهی مراجعه نمایندگان دستگاههای اجرائی به واحدهای تولیدی» را ایجاد نماید تا زمینه برای دعوت از نمایندگان دستگاه های ذیربط و اتاقها و نیز تدوین پیش نویس آیین نامه اجرایی ماده مورد بحث فراهم شود.
دبیرکل اتاق بازرگانی البرز همچنین با استناد به ماده ۷ قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار افزود: بر اساس آیین نامه اجرایی این ماده قانونی بایستی سامانه اطلاعاتی واحدهای تولیدی جهت هرگونه بازدید و مراجعه نمایندگان دستگاههای اجرایی به واحدهای تولیدی از طریق درگاه الکترونیکی واحدها و با رعایت سطح دسترسی طراحی و راه اندازی شود.
وی اضافه کرد: براساس بند ۲ این آیین نامه وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف است با همکاری دستگاههای اجرایی ذیربط و اتاقها و با نظارت و تایید کارگروه، طی شش ماه پس از تاریخ لازم الاجرا شدن این آییننامه نسبت به طراحی و راه اندازی سامانه اقدام نماید.
وی تاکید کرد: بر اساس این آیین نامه پس از استقرار سامانه، تمامی مراجعات نمایندگان دستگاههای اجرایی به واحدهای تولیدی، توسط دستگاه اجرایی ذیربط از طریق سامانه ثبت خواهد شد.
وی تصریح کرد: بر اساس تبصره سوم این آیین نامه دستگاههای اجرایی ذیربط که نماینده یا بازرس به واحدهای تولیدی اعزام میکنند، موظفند اطلاعات مربوط به بازدیدهای خود را جمع آوری و بهروزرسانی نموده و صحت آن را تأیید و در سامانه ثبت کنند.
دبیرکل اتاق بازرگانی البرز همچنین به ماده 5 آیین نامه اجرایی بازدید و مراجعه نمایندگان دستگاه های اجرایی به واحدهای تولیدی مصوب هیات وزیران در تاریخ 17/12/95 به منظور ساماندهی مراجعه نمایندگان دستگاههای اجرایی به واحدهای تولیدی اشاره کرد وگفت: دراین خصوص مقرر شد کارگروهی با ترکیب معاون های سازمانها و وزارتخانه های ذیربط ایجاد شود.
در این نشست غلامرضا حمیدی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان البرز نیز در سخنانی به مصوبه هیات دولت در خصوص 12 پروژه مهم و دارای اولویت دولت الکترونیک اشاره کرد.
غلامرضا حمیدی گفت: دراین راستا ارتباط بین دستگاههای اجرایی استان و واحدهای تولیدی از اهمیت به سزایی برخوردار است و باید با تشکیل کارگروه به سرعت اجرایی شود.
این گزارش حاکی است در این نشست استارتاپ "استودیو" در حوزه نوآوری و مدیریت منابع استانی، استارت آپ "یابان" به عنوان مرجع صنعت ساختمان وحامی کالا های تولید داخل کشور و نیز استارت آپ " بی واسطه" که بر اساس اعلام نیاز مشتریان بجای جستجو در نیازمندی ها طرح ریزی شده معرفی شدند