info@alborzccim.ir کرج-بلوار ارم - نبش خ 100 غربی - ساختمان آناهیتا

بازدید دانش‌آموزان نخبه از صنایع غذایی مانتا با هدف ارتقاء تعامل علمی و صنعتی

کد خبر: 31698
تاریخ انتشار: 1 اردیبهشت 1404 - 11:28
جمعی از دانش‌آموزان نخبه و ایده‌پرداز برگزیده در رویداد کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی، از مجموعه صنایع غذایی مانتا دیدن کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز، به دنبال برگزاری رویداد ملی «کارآفرینی و فناوری‌های نوین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و غذایی با رویکرد نان، سبزی و صیفی» در اواسط اسفندماه سال گذشته در مرکز آموزش عالی امام خمینی،(ره)، برنامه بازدید گروهی از دانش‌آموزان نخبه و ایده‌پرداز از شرکت صنایع غذایی مانتا (ماکارونی سمیرا) با هماهنگی کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی البرز و مرکز آموزشی فوق برنامه‌ریزی و اجرا شد.
این بازدید با هدف آشنایی نسل جوان و نوجوان جامعه با ظرفیت‌های صنعتی کشور و نقش نوآوری در تولید و کاهش ضایعات غذایی صورت گرفت و در جریان آن، دانش‌آموزان از خطوط تولید ماکارونی، فرآیندهای نوین بسته‌بندی و دیگر بخش‌های این واحد صنایع غذایی دیدن کردند.
در جریان این بازدید، نبی‌اله نوری‌نسب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی البرز و مدیرعامل و موسس صنایع غذایی مانتا ضمن ارائه توضیحات لازم به دانش‌آموزان تاکید کرد که این اقدامات موجب ترغیب نسل آینده به ورود به حوزه تولید و ایجاد انگیزه برای مشارکت در فرآیندهای نوآورانه و پایدار در صنعت می‌شود که به تبع موجب افزایش سطح اشتغال‌زایی در جامعه است.
در پایان این برنامه، با اهدای لوح تقدیر و هدایای ارزنده از سوی مجموعه صنایع غذایی مانتا به دانش‌آموزان، از مشارکت و خلاقیت آن‌ها تقدیر به‌عمل آمد؛ اقدامی که نقش موثری در تقویت انگیزه، پرورش ایده‌پردازان آینده و توسعه تعاملات میان نهادهای آموزشی و بخش خصوصی ایفا کرد.

پاسخ دهید