غلامحسین شافعی رییس اتاق بازرگانی ایران و پرهام رضایی رییس اتاق البرز، از یکی از کارخانه های صنایع غذایی استان البرز بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی اتاق البرز، در این برنامه که احمد پورفلاح مشاور ارشد رییس اتاق ایران نیز در آن حضور داشت، از کارخانه صنایع غذایی دلپذیر بازدید شد.
غلامحسین شافعی رییس اتاق ایران با تاکید بر این که جهش تولید مستلزم رفع موانع از سر راه تولید کنندگان است افزود: اگر انتظار داریم توان تولیدی کشور افزایش یابد و به خوبی از آن استفاده شود، باید همه عوامل مزاحم کسب و کار بویژه مقررات غیرکارشناسی را از سر راه تولید کنندگان برداریم.
پرهام رضایی رییس اتاق البرز نیز با اشاره به ظرفیت استان البرز در تولید مواد غذایی و فراوری آن گفت: بسیاری از برندهای مهم صنایع غذایی کشور در شهرک ها و نواحی صنعتی استان البرز مستقر هستند و مجموعه این توانمندی ها، سهم مهمی در امنیت غذایی کشور و خلق ارزش افزوده بر عهده دارند.
محمد اسماعیل قدس رییس هیات مدیره دلپذیر نیز در این برنامه تاکید کرد که به رغم بازار خوب فروش و ظرفیت مناسب کارخانه، همه این ظرفیت فعال نیست و دلیل این مساله، کمبود مواد اولیه در بازار می باشد.
وی افزود: دلپذیر در حال توسعه زنجیره توزیع ویژه خود می باشد که این مساله، موجب دسترسی مناسب تر مشتریان به محصولات این گروه غذایی خواهد بود.
گفتنی است مرتضی سلطان مدیرعامل هولدینگ غذایی زر نیز که به عنوان مهمان افتخاری در این برنامه حضور داشت، از روسای اتاق های ایران و البرز دعوت کرد که برنامه بازدید بعدی، از کارخانجات گروه زر صورت پذیرد.