به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی البرز، سیدرضی آقاسیدی در اختتامیه چهارمین دوره جشنواره ملی امیرکبیر و آئین تجلیل از برگزیدگان با بیان اینکه در شرایط اقتصادی کنونی، برگزاری رویدادهایی این چنینی نقش حیاتی در رفع چالشها دارد، بیان کرد: در جهاد دانشگاهی و سازمان تجاریسازی فناوری آمادهایم تا از ایدهها و دانشهای نو در مسیر تجاریسازی حمایت کنیم و به عملیاتی شدن آنها کمک کنیم.
ضرورت شبکهسازی در سطح استانی و حمایت از فناوران
معاون جهاد دانشگاهی کشور در ادامه به شبکهسازی گسترده این مجموعه در سطوح استانی در کشور در راستای انجام فعالیتها در حوزه نوآوری، فناوری و حمایت از مجموعههای دانشبنیان اشاره کرده و افزود: جهاد دانشگاهی به دنبال ایجاد زیستبومی پویا در حوزه علم و فناوری است. صندوقهای فناوری و فعالیتهای مرتبط از جمله گامهای موثر در این راستا هستند.
عملگرایی به جای گفتار درمانی
وی همچنین با تاکید بر اهمیت پارکهای علم و فناوری، مراکز شتابدهنده و دیگر بخشهای جهاد دانشگاهی در حمایت از استارتاپها و منتخبین جشنواره امیرکبیر گفت: ساختار اقتصاد دانشبنیان و تجاریسازی فناوری مورد حمایت جهاد دانشگاهی است و ما آمادهایم از هرگونه ابتکاری در این حوزه پشتیبانی کنیم.
آقاسیدی تاکید کرد که گفتار درمانی نمیتواند مشکلات حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه را حل کند و افزود: باید در عمل برای رفع چالشها و ناترازیها گام برداریم تا به سطح تراز مطلوب در این حوزه دست یابیم.
حمایت از تعامل میان دانشگاه و صنعت
رئیس سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاد دانشگاهی در پایان خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی هیچگاه دیوار و مرزی بین خود و فعالیتهای علمی و فناوری منظور نکرده و همواره در جهت حذف موانع میان دانشگاه و صنعت گام برداشته است، ما آمادگی داریم که مرزهای موجود را برداشته و در مسیر توسعه علمی و فناوری حرکت کنیم.