info@alborzccim.ir کرج-مهرشهر-بلوار ارم - نبش خ 100 غربی - ساختمان آناهیتا

مطالبات بخش خصوصی البرز در دیدار با مقامات عالی کشور پیگیری می‌شود

کد خبر: 32633
تاریخ انتشار: 28 بهمن 1404 - 19:19
استاندار البرز:
استاندار البرز از پیگیری جدی مطالبات فعالان اقتصادی استان در دیدارهای پیش‌روی مقامات عالی کشور سخن گفت و افزود: با برنامه‌ریزی انجام‌ شده فرصتی فراهم خواهد شد تا در این دیدارها مسائل و چالش‌های حوزه تولید، صنعت و تجارت البرز به‌ صورت مستند و کارشناسی در سطح ملی مطرح و دنبال شود.

به گزارش روابط‌عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز، مجتبی عبداللهی در یکصد و بیست‌وپنجمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به احتمال سفرهای پیش‌روی مقامات عالی کشور به این استان بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، سفر استانی مقامات عالی رتبه به البرز در دستور کار قرار دارد و در این سفر، نشست‌هایی با فعالان اقتصادی برگزار خواهد شد.

وی در ادامه با تاکید بر اهمیت آماده‌سازی دقیق و مکتوب موضوعات، ابهامات و مطالبات فعالان بخش خصوصی البرز جهت طرح در جلسه با مقامات بلندپایه و مسئولان ارشد کشور افزود: این دیدار فرصت مناسبی است تا مسائل حوزه اقتصاد، تجارت و تولید به‌ صورت شفاف بیان و پیگیری شود.

عبداللهی همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی و هماهنگی انجام شده برای دیدار و برگزاری نشست‌های تخصصی در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصاد استان با مقامات عالی کشور گفت: ضروری است بخش خصوصی استان با جمع‌بندی دقیق مسائل و اولویت‌بندی مطالبات، آمادگی کامل برای طرح موضوعات کلیدی را داشته باشد.

استاندار البرز تصریح کرد: موضوعاتی که در نشست با مسئولان کشور در خصوص فعالان حوزه تولید، صنعت و صادرات مطرح می‌شود، باید مستند و کارشناسی باشد تا قابلیت پیگیری مؤثر در سطح ملی را داشته باشد، در صورت تهیه نامه و جمع‌بندی رسمی از سوی اتاق بازرگانی البرز، آمادگی داریم آن را امضاء و از طریق مراجع مربوطه از جمله اتاق ایران و مسئولان اقتصادی کشور پیگیری کنیم.

وی تاکید کرد: هم‌افزایی دولت و بخش خصوصی و انتقال دقیق مطالبات به سطوح تصمیم‌گیری می‌تواند به اصلاح برخی رویه‌ها و کاهش موانع پیش‌روی فعالان اقتصادی منجر شود.

پاسخ دهید