ننائب رئیس اتاق بازرگانی البرز: بازار فروش تولیدات تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه گیاهان دارویی در البرز ایجاد شود
نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز با اشاره به اهمیت تجاری سازی طرح های تحیقاتی- پژوهشی گفت: بازار فروش تولیدات تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه گیاهان دارویی در البرز ایجاد شود.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز، یداله مالمیر در بازدید هیات رئیسه اتاق بازرگانی البرز از پارک علم و فناوری استان با توجه به اهمیت حمایت از طرح های پژوهشی و تحقیقاتی بیان کرد: تامین بازار فروش تولیدات این طرح ها و پروژهها اهمیت بالایی دارد.
وی ادامه داد: زمانی که مطالعه و تحقیقی در قالب طرحهای پژوهشی در بحث تولیدات دارویی انجام می شود با حمایت از این طرح ها می توانیم به یکی از بزرگترین صادرکنندگان داروهای گیاهی در جهان تبدیل شویم.
نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان البرز با اشاره به اهمیت تجاری سازی طرح های تحیقاتی- پژوهشی افزود: به درستی حامیان مشخصی برای پشتیبانی از این طرحها وجود ندارد تا به شکوفایی کامل برسد ، اتاق بازرگانی وظیفه خود می داند که در این عرصه ورود کند.
وی ادامه داد: اتاق بازرگانی برای حمایت از طرحهای فناورانه باید ارتباط نزدیک تری با پارک علم و فناری داشته باشد و در ابتدای کار با تمرکز بر روی یک تا دو طرح و حمایت از آنها به سمت گسترش سطح همکاری با صاحبان ایده و مبتکران طرحهای پژوهشی پیش می رود.
آخرین اخبار
- انجمن صادرکنندگان استان البرز برگزار می کند: سمینار حضوری آنچه مدیران باید درباره IT بدانند شهریور ۹, ۱۴۰۰
- انجمن صادرکنندگان استان البرز برگزار می کند: سمینار حضوری ITIL (مدیریت پشتیبانی)۲۸ ساعته شهریور ۹, ۱۴۰۰
- قسمت دوازدهم از فصل دوم برنامه رادیویی البرز و توسعه-کسب و کار شهریور ۹, ۱۴۰۰
- اطلاعیه ثبت نام تجار و تولیدکنندگان علاقمند صادرات به کشور سوریه شهریور ۹, ۱۴۰۰
- معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز: برای تامین زیرساخت های اقامت مدت دار مسافران و گردشگران در البرز برنامه ریزی می شود شهریور ۹, ۱۴۰۰
بایگانی ماهانه اخبار و رویدادهای اتاق
- تیر ۱۴۰۱ (۱۶)
- خرداد ۱۴۰۱ (۵۸)
- اردیبهشت ۱۴۰۱ (۲۵)
- فروردین ۱۴۰۱ (۱۸)
- اسفند ۱۴۰۰ (۳۷)
- بهمن ۱۴۰۰ (۴۱)
- دی ۱۴۰۰ (۵۴)
- آذر ۱۴۰۰ (۵۹)
- آبان ۱۴۰۰ (۵۷)
- مهر ۱۴۰۰ (۳۵)
- شهریور ۱۴۰۰ (۳۲)
- مرداد ۱۴۰۰ (۳۰)
- تیر ۱۴۰۰ (۶۰)
- خرداد ۱۴۰۰ (۵۳)
- اردیبهشت ۱۴۰۰ (۷۷)
- فروردین ۱۴۰۰ (۴۵)
- اسفند ۱۳۹۹ (۴۱)
- بهمن ۱۳۹۹ (۶۵)
- دی ۱۳۹۹ (۶۷)
- آذر ۱۳۹۹ (۶۸)
- آبان ۱۳۹۹ (۳۵)
- مهر ۱۳۹۹ (۳۷)
- شهریور ۱۳۹۹ (۴۸)
- مرداد ۱۳۹۹ (۵۰)
- تیر ۱۳۹۹ (۲۹)
- خرداد ۱۳۹۹ (۲۳)
- اردیبهشت ۱۳۹۹ (۶۹)
- فروردین ۱۳۹۹ (۴۸)
- اسفند ۱۳۹۸ (۴۵)
- بهمن ۱۳۹۸ (۴۳)
- دی ۱۳۹۸ (۷۶)
- آذر ۱۳۹۸ (۷۰)
- آبان ۱۳۹۸ (۱۸۸)
- مهر ۱۳۹۸ (۵)
- تیر ۱۳۹۸ (۱۰۶)
- خرداد ۱۳۹۸ (۷۵)
- اردیبهشت ۱۳۹۸ (۵۷)
- فروردین ۱۳۹۸ (۲۷)