info@alborzccim.ir کرج-بلوار ارم - نبش خ 100 غربی - ساختمان آناهیتا

صورتجلسات شورای گفتگو 1395

جلسه 32 مورخ 1395/02/11

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

ارائه استراتژی بخش خصوصی و دولتی در سرعت بخشیدن و محقق شدن فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل ( بایدها و نبایدها )

در خصوص بند (1) دستورجلسه در ارتباط با استراتژی بخش های خصوصی و دولتی در جهت سرعت بخشیدن و محقق شدن فرمایشات مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مقرر شد، دستگاههای اجرایی و تشکل های بخش خصوصی برنامه های اجرایی و عملیاتی خود را جهت طرح در جلسه آتی به دبیرخانه شورای گفتگو ارائه نمایند.

ارائه گزارش عملکرد شورای گفتگو و کارگروههای زیرمجموعه آن در سال 94 و بررسی و تدوین دستور جلسات شورا در سال 95

در خصوص بند (2) دستورجلسه مقرر شد ضمن ارائه لوح فشرده عملکرد سال 94 شورای گفتگو به تمام اعضاء، برنامه های پیشنهادی اعضاء در خصوص دستور جلسات شورا تا قبل از برگزاری جلسه آتی به دبیرخانه شورا ارسال گردد.

ارائه گزارش عملكرد اداره كل گمركات استان البرز در حوزه صادرات، واردات، آخرین وضعیت پنجره واحد تجاری مستقر در گمرک و ...

در خصوص بند (3) دستور جلسه و با توجه به گزارش ارائه شده توسط اداره کل گمرکات استان البرز، مقرر شد مشکلات فعالان اقتصادی استان در حوزه گمرکات در کارگروه شورای گفتگو و با اخذ نظر کمیسیون های تخصصی اتاق مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد.

خارج از دستور

1_ مصوبه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مبنی بر عدم قطع خدمات زیربنایی توسط دستگاههای خدمات رسان و همچنین عدم اقدام حقوقی بر علیه واحدهای تولیدی اعم از صنعتی و کشاورزی، بدون اخذ نظر ستاد اقتصاد مقاومتی استان، مورد تأکید قرار گرفته و مقرر گردید مراتب توسط استانداری محترم به تمام دستگاههای اجرایی و سیستم بانکی استان ابلاغ گردد.

2_ با توجه به پیشنهاد ارائه شده از سوی معاونت محترم غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز، موضوع نصب نشانگرهای رنگی در محصولات غذایی تولیدی استان و همچنین اطلاع رسانی عمومی در خصوص خطرات احتمالی مصرف کالاهای قاچاق از منظر بهداشتی و تأمین سلامت مورد تأیید قرار گرفته و مقرر شد در کارگروه شورای گفتگو مورد بررسی بیشتری قرار گرفته و پیشنهاد اجرایی و عملیاتی در جلسات آتی ارائه گردد.

3_با توجه به پیشنهاد ارائه شده از سوی رئیس اتاق بازرگانی و دبیر شورای گفتگو و به منظور پیشگیری از اثرات سوء احتمالی استفاده از تلفن همراه در محیط و ساعات کاری، مقرر گردید اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه ای به کلیه واحدهای تحت پوشش خود ابلاغ نماید که استفاده از تلفن همراه در ساعات کاری در کلیه واحدهای تولیدی ممنوع بوده و تلفن همراه کارگران شاغل در واحدهای تولیدی طی ساعات کاری تحویل نگهبانی واحد مربوطه گردد.

جلسه 33 مورخ 1395/02/25

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی بخشی از پیشنهادات مطرح شده در حوزه « امور مالیاتی » پیرو مصوبه بند (1) بیست و هشتمین جلسه شورای گفتگو مورخ 9/8/94 و اولین جلسه کارگروه شورای گفتگو مورخ 14/2/95

1_ به منظور تسهیل در اجرای امور و رضایتمندی مودیان مالیات بر ارزش افزوده در هر زمان و بنا به درخواست مودی، پرونده مالیات بر ارزش افزوده وی توسط سازمان امور مالیاتی بصورت خارج از نوبت مورد رسیدگی قرار گیرد.( ایجاد رویه )

2_ پیشنهاد می گردد به منظور استفاده مودیان از معافیتهای مقرر در مواد 132 و 138 ق.م.م (قبل از اصلاح)، یک دفتر تحت عنوان مرکز مشاوره مالیاتی در اداره کل مالیاتی استان تشکیل شده و مکان، زمان و نام و مشخصات افراد ارائه دهنده خدمات مشاوره ای مذکور جهت اطلاع رسانی به کلیه مودیان مالیاتی و فعالان اقتصادی استان به اتاق بازرگانی اعلام شود.

3_ پیشنهاد می گردد با پیش بینی تمهیدات لازم در سامانه مربوطه، امکان دسترسی هر مودی به مصادیق و موارد بخشنامه های ذیل  ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده فراهم گردیده و مراتب توسط اداره کل امور مالیاتی استان جهت اطلاع رسانی به فعالان اقتصادی به اتاق بازرگانی اعلام و همچنین در سایت اداره کل امور مالیاتی نیز یک محل مشخص و واضح جهت دسترسی مودیان به اطلاعات مذکور طراحی و جانمائی گردد.

4_ پیشنهاد می گردد اداره کل امور مالیاتی استان تمهیداتی را پیش بینی نماید تا تولید کننده یک محصول که وضعیت معافیت ناشی از اجرای ماده 12 قانون مالیات بر ارزش افزوده و بخشنامه های آن مشخص نمی باشد، بتواند قبل از تولید انبوه و ورود به بازار مصرف، وضعیت و چگونگی اجرای قانون مذکور را از ادارات امور مالیاتی استعلام نماید.

5_ با توجه به شرایط رکود و مشکلات عدیده تولیدکنندگان پیشنهاد می گردد حداکثر تسهیلات مقرر و مصرح در ماده 167 ق.م.م برای واحدهای تولیدی و صنعتی در نظر گرفته شده و توسط ادارات امور مالیاتی استان اعمال گردد.

6_ نظر به اینکه کلیه مودیانی که نسبت به تقسیط بدهی مالیاتی خود اقدام نموده اند، می توانند بعد از پایان پرداخت اقساط خود، درخواست بخشودگی کلیه جرایم قابل بخشش را به سازمان امور مالیاتی ارائه نموده تا از مزایای مصرح در قوانین مربوط به بخشودگی جرائم دیرکرد استفاده نمایند، لذا پیشنهاد می گردد اتاق بازرگانی و سایر تشکلهای قانونی بخش خصوصی مراتب را جهت اطلاع و استفاده کلیه فعالان اقتصادی استان اطلاع رسانی نمایند.

7_ در دفاتر تمام شهرک های صنعتی استان ، اتاق های تعاون، اصناف ، بازرگانی و خانه صنعت و معدن استان، یک گروه متشکل از یک نفر بازنشسته امور مالیاتی، یک نفر حسابدار و یک نفر کارمند در یک دوره زمانی مشخص مستقر گردیده و خدمات مورد نیاز مودیان از جمله ثبت اظهارنامه های مالیاتی را ارائه نمایند.

پیشنهادات کارشناسی (مرحله اول) در حوزه امور مالیاتی در دو سطح ملی و استانی به شرح ذیل قرائت و به تصویب رسید :

1_ در خصوص عدم امکان دسترسی مودی به اطلاعات ارسالی توسط اشخاص دیگر در سامانه صورت معاملات فصلی، موضوع ماده 169 ق.م.م پیشنهاد می گردد، با پیش بینی تمهیدات لازم و در صورت لزوم اصلاح سامانه، دسترسی هر مودی ( شخص حقیقی یا حقوقی ) به اطلاعات ارسالی مرتبط با وی از جانب سایر مودیان پس از انقضای مهلت ارائه صورت معاملات و رسیدگی امکان پذیر باشد.

2_ در خصوص مشخص نبودن زمان رسیدگی و مدت زمان نگهداری اسناد و دفاتر توسط مودیان قانون مالیات بر ارزش افزوده پیشنهاد می گردد، روال حاکم بر قانون مالیات عملکرد ( موضوع مواد 156 و 157 ق.م.م) که دارای حداکثر زمان رسیدگی می باشد، در قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز اعمال گردیده و حداکثر مهلت زمان رسیدگی توسط اداره دارایی به اظهار نامه های ارسالی مودیان در حوزه قانون مالیات بر ارزش افزوده به مدت 5 سال تعیین گردد.

3_ با توجه به اینکه بر اساس تبصره های 2 و 3 ماده 169 ق.م.م الزاماً می بایست صندوق های الکترونیک در پایانه های فروش به منظور برقراری عدالت مالیاتی و اجرای دقیق و کامل قانون مالیات بر ارزش افزوده و مبارزه با قاچاق استقرار یابد و با اجرای این امر مهم دریافت مالیات نیز تسهیل خواهد شد، لذا پیشنهاد می گردد:

الف- در راستای اجرای ماده 169 ق.م.م و قانون مالیات بر ارزش افزوده، اعتبار صورت حسابهای صادره تا زمانی که شرایط هر مودی از طرف سازمان امور مالیاتی احراز گردیده و گواهی ثبت نام وی در سامانه های مربوطه دارای اعتبار می باشد و در لیست گروه مودیان فاقد اعتبار قرار نگرفته است، مورد تأیید سازمان امور مالیاتی قرار گیرد.

ب - امکان مشاهده تاریخ و شرایط عدم صلاحیت هر مودی در سایت سازمان مالیات بر ارزش افزوده برای سایر مودیان مالیاتی که طرف معامله با وی هستند، امکان پذیر باشد.

بررسی پیشنهاد دبیرخانه شورا در خصوص تعیین اعضاء کارگروه شورای گفتگو به استناد تبصره 1 ماده (10) دستورالعمل نحوه اداره جلسات شوراهای استانی

در خصوص بند (2) دستورجلسه با موضوع تعیین اعضاء کارگروه شورای گفتگو، پیشنهاد ارائه شده از سوی کارگروه اصلاح و به تصویب رسید و مقرر شد در اجرای ماده 14 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار یکی از معاونین دستگاههای اجرایی عضو شورای گفتگو به همراه اعضاء هیأت رئیسه و روسای کمیسیون های تخصصی اتاق بازرگانی ، دبیر اتاق های تعاون، بازرگانی و اصناف، رئیس خانه صنعت و معدن استان، رئیس خانه معدن استان، یکی از معاونین سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، اداره کل امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان و آقایان موسی شلی، محمدباقر رضوی تقوی، غلامرضا بهبهانی، علی فراهانی، رضا علیخانزاده، مجید غیاثی، صلاح الدین دلشاد، رضا سرایی، عباسعلی زالی، رضا طباطبائیان، محمدحسین زهتابچیان و یداله مالمیر به عنوان اعضاء ثابت کارگروه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی انتخاب و از روسای انجمن های تخصصی همگن نیز حسب موضوع در جلسات دعوت بعمل آید.

جمع بندی نظرات اعضاء محترم در خصوص تدوین دستورجلسات شورا در سال 95

 مقرر شد تمام اعضاء محترم نظرات و پیشنهادات خود را به دبیرخانه شورا ارسال نموده و در اولین جلسه کارگروه دستور جلسات شورا تدوین گردد.

جلسه 34 مورخ 1395/03/29

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

خارج از دستور

1_ با توجه به دستاوردهای سفر اخیر هیأت تجاری استان البرز به کشور روسیه، مقرر گردید یک کمیته تخصصی به ریاست معاونت محترم امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز و عضویت سازمان صنعت، معدن و تجارت- سازمان جهاد کشاورزی- مدیرکل گمرکات- اتاق بازرگانی- اتاق تعاون- فرودگاه پیام- اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان میوه و تره بار و سایر دستگاههای مرتبط تشکیل و موانع صادراتی استان به ویژه در حوزه اوراسیا احصاء و شناسایی گردیده و ضمن بررسی لازم، پیشنهادات و راهکارهای کارشناسی جهت اقدامات بعدی به دبیرخانه شورای گفتگو ارسال گردد.

2_ با توجه به ضرورت پیش بینی و احداث پایانه صادراتی در استان، مقرر گردید نقشه اولیه طرح مذکور در مساحت حدود 56 هکتار توسط منطقه ویژه اقتصادی پیام تهیه و پس از بررسی و تصویب در شورای گفتگو جهت بهره گیری از مشارکت فنی و اقتصادی بخش خصوصی و آغاز عملیات اجرایی آن اقدامات لازم صورت پذیرد.

3_ جزوه تهیه شده توسط اتاق های بازرگانی، تعاون و اصناف به همراه پیشنهادات ارائه شده در خصوص موارد 24 گانه سیاستهای اقتصاد مقاومتی تقدیم تمام اعضاء حاضر در جلسه گردیده و مقرر شد اعضاء محترم ضمن مطالعه و بررسی دقیق مطالب، نظرات کارشناسی خود را به دبیرخانه شورا ارسال نمایند. بدیهی است پس از جمع بندی پیشنهادات و نظرات ارائه شده، موضوع در جلسات آتی کارگروه به تفصیل مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

بررسی مصوبات دومین جلسه کارگروه شورا مورخ 9/3/95 در حوزه کشاورزی استان (عوارض ساخت و ساز، تعرفه خدمات نظام مهندسی، صدور مجوز طرحهای کشاورزی و ... )

در خصوص بند (1) دستورجلسه با موضوع بررسی مصوبات دومین جلسه کارگروه شورا مورخ 9/3/95 در حوزه مسائل کشاورزی مقرر شد:

1_ سازمان جهاد کشاورزی استان، کلیه مستندات قانونی در خصوص محاسبه و وصول عوارض ساخت و ساز برای طرحهای کشاورزی توسط مراجع مختلف از قبیل شهرداریها، فرمانداریها، بخشداریها و دهیاریها را جمع آوری و به حوزه معاونت محترم امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ارسال نموده و ضمن پیگیری موضوع و تشکیل جلسات کارشناسی، نتیجه را به دبیرخانه شورا منعکس تا در جلسات آتی شورای گفتگو طرح گردد.

2_ پیشنهاد ارائه شده در خصوص تفکیک بناهای احداثی با سازه سنگین از قبیل ساختمانهای اداری، مسکونی، نگهبانی، دفاتر و ... از بناهای احداثی با سازه سبک مانند گلخانه، بهاربند، استخر، انبار علوفه و ... به تشخیص سازمان نظام مهندسی کشاورزی و محاسبه تعرفه خدمات نظام مهندسی ساختمان صرفاً برای بناهای با سازه سنگین که نیاز به خدمات مهندسی از قبیل طراحی، محاسبه، نظارت و ... را دارند، مورد تأیید قرار گرفته و مقرر شد مراتب از طریق سازمان نظام مهندسی ساختمان استان پیگیری گردد. ضمناً با توجه به متراژ محدود و شرایط اجرای طرحهای کشاورزی مقرر گردید سهمیه مهندسین حائز شرایط که خدمات فوق را به طرحهای کشاورزی ارائه می دهند صفر در نظر گرفته شود.

3_ با توجه به تفویض اختیار صدور مجوزهای تأسیس طرحهای کشاورزی به سازمان نظام مهندسی کشاورزی استانها مقرر گردید؛ ضمن تسریع در بررسی طرحهای حوزه کشاورزی در کارگروه زیربنایی استانداری، از سازمان نظام مهندسی کشاورزی نیز حسب موضوع در جلسات مذکور دعوت بعمل آید.

4_ با توجه به اینکه موضوع پذیرش استعلام های اخذ شده توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی توسط سایر دستگاههای اجرایی قبلاً در ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان به تصویب رسیده است، لذا مقرر شد سازمان جهاد کشاورزی و سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان موضوع را پیگیری و اجرای مصوبه فوق را رصد نمایند.

بررسی مصوبه بند (4) دومین جلسه کارگروه شورا با موضوع تأمین آب مورد نیاز طرحهای کشاورزی استان

1_ در خصوص بند (2) دستورجلسه با موضوع مصوبات بند (4) دومین جلسه کارگروه شورا در خصوص تأمین آب طرحهای کشاورزی استان مقرر گردید؛ آب مورد نیاز گلخانه های شهر جدید هشتگرد در نهایت از پساب تصفیه خانه شهر جدید هشتگرد تأمین گردیده و تا اجرای پروژه مذکور شرکت آب منطقه ای البرز در خصوص صدور مجوز جابجایی چاه آب و تأمین آب مورد نیاز در قبال دریافت هزینه، مساعدت لازم را با گلخانه های شهر جدید هشتگرد بعمل آورند.

2_ مقرر گردید؛ پیشنهاد تأمین آب شرب شهر جدید هشتگرد از طریق خط انتقال آب طالقان مورد تأیید مجدد قرار گرفته و مقرر شد موضوع از طریق مراجع ذیصلاح پیگیری گردد.

سخنرانی جناب آقای دکتر تهرانی مشاور ریاست محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در خصوص تبیین اقتصاد مقاومتی

با توجه به گزارش ارائه شده توسط مدیرکل محترم تأمین اجتماعی استان البرز در خصوص تصویب نامه شماره 2973/95/1000 مورخ 27/3/95 هیأت محترم وزیران در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی و بهبود فضای کسب و کار، موضوع بخشودگی جرایم کارفرمایان خوش حساب که به دلیل مشکلات خاص و غیر ارادی نتوانسته اند به موقع به تعهدات خود عمل نمایند - تشکیل کمیته های تخصصی و استمرار تسهیلات تصویب نامه فوق و پیش بینی تسهیلات خرید دین توسط بانک رفاه کارگران جهت تسویه بدهیهای تأمین اجتماعی کارفرمایان، مقرر گردید به منظور بهره برداری کارفرمایان خوش حساب و حائز شرایط استان از تسهیلات مذکور، اطلاع رسانی کامل از طریق اتاق بازرگانی و سایر دستگاههای اجرایی ذیربط انجام گیرد.

جلسه 35 مورخ 1395/04/26

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

خارج از دستور

1_ با توجه به ضرورت استفاده مطلوب از فضای پسابرجام و تکالیف مشخص شده در برنامه پنجم توسعه کشور، مقرر گردید اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان موضوع ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری و اداره کل گمرکات استان موضوع ایجاد پنجره واحد گمرک را با جدیت پیگیری نموده و موضوع حمایت از سرمایه گذاری خارجی و صادرات محصولات تولیدی استان مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

2_ با توجه به مباحث زیست محیطی و جمعیت پذیری استان، در صدور مجوزهای جدید توسط مراجع قانونی به موضوع عدم آلاینده بودن و آب بری کم طرحهای ارائه شده توجه کافی گردیده و طرحهای دانش بنیان با آلایندگی کم و آب بری پایین و جذب نیروی کار فراوان برای سرمایه گذاری و فعالیت در استان مورد تشویق و ترغیب قرار گیرند.

بررسی پیشنهاد دبیرخانه شورا در خصوص معرفی نمایندگان بخش خصوصی و تعاونی جهت عضویت در دوره جدید شورا به استناد بند (د) ماده (1) دستورالعمل نحوه اداره جلسات استانی

با توجه به بند (1) دستورجلسه، پیشنهاد مشترک روسای اتاقهای بازرگانی و تعاون در خصوص عضویت آقایان علی فراهانی (انجمن قطعه سازان) مجید غیاثی (انجمن صنایع همگن پلاستیک)- محسن امینی(انجمن ماکارونی)- حسین بهشتی (اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان میوه و تره بار)- عباس حاجی سید سلیمان (فعال اقتصادی)- غلامرضا بهبهانی (انجمن صنایع همگن نساجی) از بخش خصوصی و آقایان عباسعلی زالی- صلاح الدین دلشاد- رضا علیخانزاده- موسی شلی از بخش تعاون به تصویب رسیده و افراد فوق به مدت یکسال به عضویت شورای گفتگو درآمدند. ضمناً مقرر گردید رئیس خانه صنعت و معدن و رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان نیز به عضویت شورای گفتگو درآیند.

بررسی پیگیری های انجام گرفته در خصوص مصوبه بند (1-2) بیست و چهارمین جلسه کارگروه خدمات و بازرگانی مورخ 1/6/94 با موضوع بهره مندی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک های صنعتی استان البرز از معافیت های مقرر در ماده 132 ق.م.م تا پایان سال 94

 بهره مندی واحدهای تولیدی مستقر در استان البرز از معافیتهای مقرر در ماده 132 ق.م.م بررسی و با توجه به اینکه واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی اشتهارد به منظور استفاده از معافیتهای مذکور همانند سایر شهرک های صنعتی خارج از شعاع 120 کیلومتری تهران در شهرک فوق سرمایه گذاری نموده و دارای حقوق مکتسبه می باشند، لذا مقرر گردید؛ موضوع بهره مندی واحدهای تولیدی مستقر در شهرک صنعتی اشتهارد از معافیتهای مالیاتی مطابق رویه قبل از تأسیس استان البرز و با توجه به سوابق از طریق سازمان امور مالیاتی کشور پیگیری گردد و تعهدات ایجاد شده قبلی در حوزه امور مالیاتی کما فی السابق اجرا گردد.

جلسه 36 مورخ 1395/05/30

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

 بررسی اقدامات انجام گرفته در خصوص مصوبات شورای گفتگو در سال 94 و همچنین بررسی نامه شماره 3978/27/ص مورخ 3/5/95 قائم مقام محترم دبیرکمیته ماده 76 در خصوص نتایج بررسی موضوعات پیشنهادی شورای گفتگوی البرز در حوزه کار و تأمین اجتماعی

در خصوص بند (1) دستورجلسه مبنی بر اعلام نتایج بررسی های انجام گرفته توسط کمیسیون ماده 76 قانون برنامه پنجم توسعه در رابطه با پیشنهادات مطروحه از سوی شورای گفتگوی البرز با موضوع قوانین کار و تأمین اجتماعی و با توجه به وجود نقطه نظرات برخی از اعضاء محترم مقرر گردید؛ درخواست تشکیل یک جلسه کارشناسی توسط دبیرخانه شورای گفتگو پیگیری تا نظرات اصلاحی اعضاء محترم در جلسه مذکور مورد بحث و بررسی بیشتر قرار گیرد

اتخاذ تصمیم در خصوص مفاد نامه شماره 44488 مورخ 19/4/95 سرپرست محترم معاونت هماهنگی و برنامه ریزی امور حقوقی دستگاههای اجرایی معاونت حقوقی رئیس جمهور در خصوص تکلیف قانونی دستگاههای اجرایی نسبت به اخذ نظر اتاق ها و تشکلهای اقتصادی ذیربط هنگام تدوین و یا اصلاح مقررات، بخشنامه ها و رویه های اجرایی

در خصوص بند (2) دستورجلسه با موضوع تأکید معاون اول محترم رئیس جمهور بر اجرای مواد 2 و 3 قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و رعایت تکلیف قانونی دستگاههای اجرایی در خصوص اخذ نظر اتاق و تشکلهای اقتصادی ذیربط هنگام تدوین و یا اصلاح مقررات، بخشنامه ها، رویه های اجرایی و ... و با موافقت استاندار محترم مقرر گردید استانداری البرز طی بخشنامه ای به کلیه دستگاههای اجرایی، رعایت موضوع فوق الذکر را ابلاغ نموده تا هنگام تنظیم پیشنهاد تدوین و اصلاح قوانین و یا تهیه دستورالعملها، رویه های اجرایی و ... نظر اتاق بازرگانی و سایر تشکلهای اقتصادی مرتبط را اخذ نمایند.

بحث و بررسی پیرامون موضوعات ارسالی از دبیرخانه شورای گفتگوی مرکزی شامل :1- بررسی راهکارهای توسعه صنایع کوچک و متوسط از طریق اعطای تسهیلات توسط بانکها 2- بررسی موانع و مشکلات واگذاری طرح های نیمه تمام عمرانی بر اساس"دستورالعمل مصوب شورای اقتصاد موضوع ماده 27 قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت"

در خصوص بند (3) دستورجلسه مبنی بر بررسی موضوعات ارسالی از دبیرخانه شورای گفتگوی مرکزی شامل : 1- بررسی راهکارهای توسعه صنایع کوچک و متوسط از طریق اعطای تسهیلات توسط بانکها 2- بررسی موانع و مشکلات واگذاری طرح های نیمه تمام عمرانی بر اساس "دستور العمل مصوب شورای اقتصاد موضوع ماده 27 قانون الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت "مقرر گردید:

1_ دبیرخانه شورای گفتگو مطالب ارسالی از سوی دبیرخانه مرکزی در خصوص موضوعات فوق الذکر را جهت مطالعه و بررسی برای تمام اعضاء محترم ارسال و اعضاء محترم نیز نقطه نظرات پیشنهادی خود را حداکثر تا تاریخ 31/6/95 به دبیرخانه ارسال نمایند.

2_ موضوع در جلسه آتی کارگروه شورای گفتگو طرح و جمع بندی پیشنهادات ارسالی و مطالب مطروحه در جلسه کارگروه به عنوان نظر شورای گفتگوی استان البرز به دبیرخانه شورای مرکزی ارسال گردد.

خارج از دستور

با توجه به تشکیل کمیسیون تلفیق برنامه پنج ساله ششم توسعه در مجلس شورای اسلامی، مقرر شد اعضاء محترم نظرات پیشنهادی و کارشناسی خود را با قید فوریت به دبیرخانه شورای گفتگو ارسال نمایند تا ضمن جمع بندی جهت پیگیری به جناب آقای دکتر بهمنی تقدیم گردد.

جلسه 37 مورخ 1395/07/03

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی اقدامات انجام شده در خصوص مصوبه بند (1) سومین جلسه کارگروه شورای گفتگو مورخ 20/4/95 با موضوع تشکیل اتحادیه صنفی فروشندگان نهاده های کشاورزی (کود، سم، بذر و نهال)

1_ در خصوص بند (1) دستورجلسه با موضوع تشکیل اتحادیه صنفی فروشندگان نهاده های کشاورزی (کود، سم، بذر و نهال) و با توجه به ضرورت موضوع و مشکل مصرف بی رویه سموم و کودهای شیمیایی در مصرف و صادرات محصولات کشاورزی مقرر شد ؛ سازمان جهاد کشاورزی با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان نسبت به مصرف سموم و کودهای شیمیایی، نظارت موثرتری داشته و تا یک ماه آینده در خصوص تشکیل اتحادیه صنفی فروشندگان نهاده های کشاورزی استان اقدام لازم بعمل آمده و نتیجه در جلسات آتی شورا طرح گردد. ضمناً در صورت نیاز به اصلاح و یا تدوین قوانین و دستورالعمل های جدید، مراتب توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و با همکاری سایر دستگاههای مرتبط احصاء و به دبیرخانه شورا اعلام گردد.

2_ در خصوص بند (1) دستورجلسه با موضوع تشکیل اتحادیه صنفی فروشندگان نهاده های کشاورزی (کود، سم، بذر و نهال) و با توجه به ضرورت موضوع و مشکل مصرف بی رویه سموم و کودهای شیمیایی در مصرف و صادرات محصولات کشاورزی مقرر شد:

- فرآیند اجرایی تبصره 5 ماده 6 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مصوب 23/4/89 از طریق دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و کمیسیون ماده 76 قانون برنامه پنجم توسعه کشور پیگیری گردد.

- نظر به اینکه مصرف بیش از حد مجاز سموم و کودهای شیمیایی بر سلامت و بهداشت عمومی جامعه تأثیر نامطلوب دارد، لذا پیشنهاد تشکیل اتحادیه صنفی فروشندگان نهاده های کشاورزی در تمام استانها به دبیرخانه مرکزی شورای گفتگو ارائه و از طریق دبیرخانه پیگیری گردد.

بررسی اقدامات انجام شده در خصوص مصوبه بند (2-1 ) سومین جلسه کارگروه شورای گفتگو مورخ 20/4/95 با موضوع ساماندهی چاههای مجاز معادن شن و ماسه شهرستان ساوجبلاغ

در خصوص بند (2) دستورجلسه با موضوع ساماندهی چاههای مجاز معادن شن و ماسه شهرستان ساوجبلاغ، پس از بحث و بررسی مقرر گردید:

1_ ادامه جلسات و بحثهای کارشناسی با مسئولیت فرمانداری در شهرستان ساوجبلاغ تشکیل و پیگیری گردیده و نتیجه در کارگروه شورای گفتگو طرح گردد. ضمناً شناسایی کامل معادن و نظارت جدی بر پروانه معادن شن و ماسه نیز مورد توجه قرار گرفته و سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز همکاری لازم در این خصوص با فرمانداری بعمل آورد.

2_ مقرر شد پیشنهاد انجمن همگن معادن شن و ماسه استان مبنی بر تخصیص میزان آب استحصالی از 4 حلقه چاه مجاز به تعداد معادن دارای مجوز که همکاری لازم را نیز با آب منطقه ای، فرمانداری و سایر دستگاههای اجرایی دارند، توسط شرکت سهامی آب منطقه ای البرز مشروط به واگذاری چاههای مذکور به مدیریت امور منابع آب ساوجبلاغ پیگیری و جهت اخذ مجوز لازم به معاونت مربوطه در وزارت نیرو منعکس گردد.

خارج از دستور

پیشنهاد دبیر محترم شورا مبنی بر تشکیل کمیته استانی ماده 76 قانون برنامه پنجم توسعه مصوب 15/10/89، با ترکیب مشخص شده در قانون و عضویت نمایندگان 3 قوه و همکاری سایر دستگاههای اجرایی و به ریاست استانداری در جهت شناسایی قوانین مخل کسب و کار مورد موافقت قرار گرفت.

بررسی اقدامات انجام شده در خصوص مصوبه بند (4) چهارمین جلسه کارگروه شورای گفتگو مورخ 11/5/95 با موضوع حق النظاره چاههای آب صنایع استان

پس از بحث و بررسی پیرامون بند (4) دستورجلسه با موضوع حق النظاره چاههای آب صنایع استان پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 15/6/95 به شرح ذیل به تصویب رسید:

1_ مقرر گردید هر یک از مدیران شهرک های صنعتی و یا صنایع خارج از شهرک که بابت حق النظاره چاه خود تسویه حساب قطعی نموده اند و لیکن همچنان صورتحساب معوقه برای آنان ارسال می گردد با ارسال نامه به آب منطقه ای موضوع را پیگیری و آب منطقه ای اقدام لازم جهت اصلاح صورت بها معمول نماید.

2_ مقرر گردید چنانچه در صورتحسابهای صادره، نرخ محاسبه بدهی های قبل از 1/12/94 بر اساس مصوبه شورای اقتصاد محاسبه شده باشد، با درخواست متقاضی و با توجه به عطف به ماسبق نشدن مصوبه، شرکت آب منطقه ای نسبت به اصلاح صورت بها اقدام نماید.

3_ مقرر گردید شرکت آب منطقه ای با همکاری دیگر دستگاههای اجرایی ذیربط بررسی های فنی و قانونی در خصوص امکان محاسبه حق النظاره بر اساس مصرف واقعی صنایع و با نصب کنتورهای هوشمند را انجام و نتیجه را جهت ارائه به مراجع استانی اعلام نماید.

4_ پس از بحث و بررسی پیرامون بند (4) دستورجلسه با موضوع حق النظاره چاههای آب صنایع استان با توجه به افزایش غیرمتعارف مبالغ حق النظاره در سالهای اخیر مقرر گردید پیشنهاد بازنگری و اصلاح در مصوبه شورای اقتصاد از طریق دبیرخانه شورا پیگیری گردد.

جلسه 38 مورخ 1395/09/06

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی مصوبات جلسه کارشناسی تأمین اجتماعی مورخ 23/6/95 با موضوع انجام حسابرسی از دفاتر واحدهای تولیدی پیرو مصوبه بند (1) چهارمین جلسه کارگروه شورای گفتگو مورخ 11/5/95

در خصوص بند (2) دستورجلسه با موضوع بررسی مصوبات جلسه کارشناسی تأمین اجتماعی مورخ 23/6/95 که پیرو مصوبه بند (1) چهارمین جلسه کارگروه شورا به تصویب رسیده بود، با عنایت به نظر مدیرکل محترم تأمین اجتماعی البرز مقرر گردید موضوع در یک جلسه کارشناسی دیگر با محوریت سازمان تأمین اجتماعی و اعضاء مشخص شده قبلی و حضور نماینده محترم استانداری مورد بحث و بررسی بیشتر قرار گرفته و پیشنهادات کارشناسی و راهکارهای لازم ارائه گردد.

خارج از دستور

1_ با توجه به مصوبات سفر پرخیر و برکت ریاست محترم جمهور و هیأت محترم دولت در قالب کاروان تدبیر و امید به استان البرز و تصویب حدود هزار میلیارد تومان اعتبار جهت اجرای طرحهای مختلف عمرانی استان، مقرر شد اولاً مدیران کل محترم دستگاههای اجرایی استان پیگیریهای لازم از طریق وزارتخانه متبوع خود در خصوص تخصیص اعتبارات ملی به پروژه های استانی را با جدیت انجام داده و ثانیاً با توجه به عنایت ویژه مقام عالی ریاست محترم جمهور، ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه کشور و معاونت محترم اجرایی رئیس جمهور به استان البرز و پیرو جلسه برگزار شده با مدیران و نمایندگان محترم موسسات مالی و بانکی کشور در نهاد ریاست جمهوری، پیگیری های لازم از طریق استانداری و دستگاههای اجرایی مربوطه جهت تأمین اعتبار و اجرای طرحهای تصویب شده در جلسه مذکور بعمل آمده تا مردم شریف استان البرز در کوتاهترین زمان ممکن شاهد آثار مصوبات سفر رئیس جمهور محترم و کاروان تدبیر و امید باشند.

2_ با عنایت به اینکه اعتبارات پیش بینی شده در سفر رئیس جمهور محترم و هیأت محترم دولت به استان البرز در صورت ارائه طرحهای جدید و پیشنهادات مناسب قابل ارتقاء می باشد، لذا مقرر شد دستگاههای اجرایی استان در اسرع وقت پیشنهادات جدید و طرحهای اجرایی خود را به استانداری ارسال نمایند.

بررسی بخشی از پیشنهادات مطرح شده در حوزه امور مالیاتی، پیرو مصوبه بند (1) اولین جلسه کارگروه مورخ 14/2/95

 در خصوص بند ((3) پنجمین جلسه و بند (7) ششمین جلسه کارگروه شورای گفتگو با موضوع راهکارهای توسعه صنایع کوچک و متوسط از طریق اعطای تسهیلات توسط بانکها، 2 پیشنهاد از پیشنهادات تصویب شده در کارگروه شامل:

الف: در پرداخت تسهیلات به متقاضیان حائز شرایط، سقف در نظر گرفته شده برای اشخاص حقیقی به میزان 120 میلیارد ریال حذف گردد.

ب: بازپرداخت اقساط تسهیلات تأمین مالی بنگاههای کوچک و متوسط بصورت پلکانی پیشنهاد گردد.

به تصویب رسیده و مقرر شد به عنوان پیشنهادات شورای گفتگوی استان البرز اعلام و پیگیری گردد.

جلسه 39 مورخ 1395/10/04

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی مصوبات جلسه کارشناسی تأمین اجتماعی مورخ 16/9/95 با موضوع انجام حسابرسی از دفاتر واحدهای تولیدی پیرو مصوبه بند (4) سی و هشتمین جلسه شورای گفتگو مورخ 6/9/95

 پیشنهادات جلسه کارشناسی تأمین اجتماعی پیرو مصوبه بند (4) سی و هشتمین جلسه شورای گفتگو در 3 بند به شرح ذیل به تصویب رسید:

1_ با توجه به بند (ب) فصل سوم بخشنامه جدید درآمد که بر اساس آن قراردادهای خرید و فروش مواد، کالا و تجهیزات که نیاز به کار اضافی نداشته و منحصراً در محل بنگاههای تولیدی ساخته می شوند مشمول پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی نمی شوند، لذا هنگام حسابرسی و انجام بازرسی دفاتر قانونی اینگونه بنگاهها، مبالغ مربوط به معاملات مذکور در ستون مواد غیرمشمول کاربرگهای تنظیمی توسط حسابرسان با ذکر کلیه مشخصات کارگاه فروشنده درج گردیده تا سازمان تأمین اجتماعی قادر به پیگیری موارد عنوان شده از طرق قانونی باشد، ضمناً به جهت رعایت حقوق سازمان تأمین اجتماعی در وصول حق بیمه بنگاهها و شرکتهای تولیدی که دارای کارگاه ثابت تولیدی بوده و کارگاه آنها به دلیل کار و قرارداد ارجاعی ایجاد شده باشد، حداکثر ظرف مدت یک هفته پس از صدور صورتحساب فروش کالا و یا ارائه خدمات، اطلاعات مربوط به قرارداد و صدور صورتحساب را در اختیار شعب تأمین اجتماعی قرار دهند و شرکتهای پیمانکاری نیز مکلفند ضوابط و مقررات جاری را کمافی السابق رعایت نمایند.

2_ توجه به ضرورت آموزش و به روزرسانی اطلاعات حسابرسان و بازرسان محترم تأمین اجتماعی مقرر گردید موضوع آموزش عوامل و کارشناسان سازمان تأمین اجتماعی نیز مورد توجه جدی قرار گیرد

بررسی بخشی از پیشنهادات مطرح شده در حوزه امور مالیاتی، پیرو مصوبه بند (1) بیست و هشتمین جلسه شورا مورخ 9/8/94 و اولین جلسه کارگروه مورخ 14/2/95

در خصوص بند (2) دستورجلسه با موضوع بررسی بخشی از پیشنهادات طرح شده در حوزه امور مالیاتی، با توجه به مباحث مطروحه مقرر شد موضوع در یک جلسه کارشناسی دیگر با حضور اعضاء مشخص شده قبلی و نماینده استانداری مورد بررسی بیشتر قرار گرفته و نتایج در جلسات آتی مجدداً طرح گردد

 امضاء تفاهم نامه همکاری اتاق بازرگانی و شرکت کاسپین ایده با موضوع راه اندازی تجارت الکترونیک

در خصوص بند (3) دستورجلسه با موضوع تفاهم نامه همکاری اتاق بازرگانی و شرکت کاسپین ایده در خصوص راه اندازی تجارت الکترونیک، مقرر شد با هماهنگی استانداری برخی از بندهای تفاهم نامه اصلاح و شرایط انحصاری مندرج در متن ارائه شده حذف و سپس تفاهم نامه به امضاء طرفین برسد.

خارج از دستور

با توجه به عدم شناخت و اطلاع کافی مدیران و صاحبان بنگاههای اقتصادی از قوانین سازمان تأمین اجتماعی مقرر گردید تا با هماهنگی سازمان تأمین اجتماعی و اتاق بازرگانی پیش بینی امکانات لازم برگزاری کلاسهای آموزشی و سمینارهای موردنیاز در استان انجام پذیرد.

جلسه 40 مورخ 1395/11/02

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی بخشی از پیشنهادات مطرح شده در حوزه امور مالیاتی، پیرو مصوبه بند (1) اولین جلسه کارگروه مورخ 14/2/95 و بند (2) سی و نهمین جلسه شورا مورخ 4/10/95

 پیشنهادات مطرح شده در حوزه امور مالیاتی پیرو مصوبه بند (1) اولین جلسه کارگروه و بند (2) سی و نهمین جلسه شورا مورخ 4/10/95 به شرح ذیل قرائت و به تصویب رسید:

1_ نظر به اینکه پراکندگی قوانین، مقررات و بخشنامه های مختلف مالیاتی موجب گردیده که سرمایه گذاران داخلی و خارجی و فعالان اقتصادی نتوانند از یک منبع و مرجع نسبت به کلیه مقررات، معافیتها و مشوقهای مالیاتی آگاهی یابند، لذا به منظور تسهیل در امر بهره برداری از قوانین، مقررات، بخشنامه ها و دستورالعمل ها توسط فعالان اقتصادی اعم از تولیدکنندگان کالا و خدمات، اصناف، تجار و ... پیشنهاد می گردد با توجه به وجود نرم افزار مناسب و قدرتمند، دسترسی به اطلاعات موردنیاز و توان کارشناسی در سازمان امور مالیاتی کشور، سازمان مذکور نسبت به تلخیص و دسته بندی قوانین بر اساس نوع فعالیت فعالان اقتصادی اقدام نموده و نتایج در سایت سازمان امور مالیاتی کشور به منظور استفاده کلیه متقاضیان و فعالان اقتصادی قرار گیرد.

2_ به جهت جلوگیری از تضییع حقوق مودیان مالیاتی و همچنین حقوق دولت در خصوص هیأتهای حل اختلاف مالیاتی پیشنهاداتی به شرح ذیل ارائه می گردد:

الف: نظر به اینکه هیأتهای بدوی و تجدیدنظر حل اختلاف مالیاتی از نظر مودیان هیچ گونه تفاوتی با یکدیگر ندارند و این در حالی است که روح قانون از منظر تجدیدنظر انتظار عالی تر بودن هیأت را دارد، لذا پیشنهاد می گردد همانند شعبات دادگاههای دادگستری، هیأت های حل اختلاف بدوی و تجدیدنظر نیز به صورت اختصاصی تعریف و اعضاء هر هیأت مختص همان هیأت بعنوان بدوی و یا تجدیدنظر تعیین گردند.

ب: به جهت رسیدگی دقیق پرونده های ارجاع شده به هیأتهای بدوی و تجدیدنظر و در راستای احقاق حقوق مودی، تعداد پرونده های ارجاع شده به هر هیأت در هر روز حداکثر به 5 پرونده رسیده تا زمان کافی برای رسیدگی کامل از جانب مودی و هیأت وجود داشته باشد.

ج: نظر به اینکه قضات محترم دادگستری در ترکیب اعضای هیأتهای حل اختلاف مالیاتی دارای یک رأی مستقل می باشند و کاملاً در آرای صادره و سرنوشت پرونده مودی تأثیرگذار هستند، پیشنهاد می گردد حتی المقدور از قضاتی که در حوزه های مالی و مالیاتی دارای سابقه هستند استفاده گردیده و آموزشهای دوره ای برای آنان در نظر گرفته شود تا رأی آنان با نظر تخصصی اعمال گردد.

3_ نظر به اینکه در حال حاضر مبالغ مشمول مالیات بر ارزش افزوده برای فعالان اقتصادی که خدمات مختلف ارائه می نمایند بر اساس تاریخ ارائه خدمت و یا تاریخ صدور صورتحساب ( هر کدام که مقدم باشد) مبنای محاسبه و وصول می باشد، لذا پیشنهاد می گردد با اصلاح بند (الف) ماده 11 قانون مالیات بر ارزش افزوده، مبنای محاسبه و وصول مالیات بر ارزش افزوده برای ارائه دهندگان خدمات به تاریخ صورتحساب یا صورت وضعیت تأیید شده توسط کارفرما تغییر یابد.

ارائه گزارش عملکرد و اقدامات انجام شده توسط شرکت توسعه صادرات البرز

 

گزارش عملکرد و اقدامات انجام گرفته در خصوص شرکت توسعه صادرات استان البرز توسط رئیس محترم هیأت مدیره شرکت مذکور قرائت و ضمن تأکید بر ضرورت همکاری و حمایت تمام دستگاههای اجرایی مقرر شد اساسنامه شرکت قبل از ثبت نهایی مجدداً مورد بازنگری قرار گرفته و در خصوص برخی از مسائل از جمله ارتباط حوزه صادرات و گردشگری رفع ابهام گردد.

بررسی مصوبات هفتمین جلسه کارگروه شورای گفتگو مورخ 22/9/95 در حوزه تأمین اجتماعی

در خصوص بند (3) دستور جلسه با موضوع مصوبات هفتمین جلسه کارگروه شورای گفتگو مورخ 22/9/95 در حوزه تأمین اجتماعی بندهای (1-1) و (2) به شرح ذیل به تصویب رسید:

1_ مقرر گردید با توجه به مباحث مطروحه و وجود اختلاف نظر در تعریف مقاطعه کاری (پیمانکاری) و سفارش خرید کالا (قرارداد خرید کالا) و همچنین ماده 38 قانون تأمین اجتماعی که ناظر بر انجام کار بصورت مقاطعه بوده و به سفارش خرید کالا اشاره ای ندارد، دبیرخانه شورای گفتگو ضمن انجام بررسی های میدانی و استعلام از سایر استانها، پیشنهادات فنی و کارشناسی خود در خصوص اصلاح بخشنامه های 3/11 و 14 درآمد را جهت طرح در کارگروه ارائه نماید.

2_  پیرو مصوبه بند (1-1) سی و نهمین جلسه شورای گفتگو مورخ 4/10/95 مقرر گردید سازمان تأمین اجتماعی استان البرز با صدور بخشنامه استانی نسبت به ایجاد وحدت رویه در انجام حسابرسی از دفاتر قانونی فعالان اقتصادی استان و همچنین آموزش به همکاران محترم حسابرسی اقدامات لازم را به عمل آورد.

جلسه 41 مورخ 1395/12/21

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 19/11/95 با موضوع شفاف سازی فرایند صدور مجوزهای قانونی و جلوگیری از انجام اقدامات موازی به ویژه در حوزه صنایع غذایی و تبدیلی

بند (1) دستورجلسه در خصوص پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 19/11/95 با موضوع شفاف سازی فرایند صدور مجوزهای قانونی و جلوگیری از اقدامات موازی مطرح و پس از بحث و بررسی پیشنهادات به شرح ذیل به تصویب رسید:

1_ تفاهم نامه امضاء شده فی ما بین سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در استان البرز بصورت جامع و کامل تر بین اداره کل استاندارد و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی البرز منعقد گردیده، مورد تأکید قرار گرفته و مقرر شد مسئولین فنی واحدهای تولیدی مرتبط که توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تعیین می گردد، در صورت احراز شرایط و تأیید اداره کل استاندارد استان بعنوان مدیر کنترل کیفیت نیز پذیرفته شده و همچنین نتایج آزمایشات انجام گرفته توسط هر دو دستگاه مورد قبول یکدیگر واقع و از طریق درج در سامانه توسط هر دو دستگاه مورد استفاده قرار گیرد.

2_ در خصوص انجام بازدیدهای مشترک نیز هماهنگی های لازم انجام و ضمن بررسی کارشناسی تا پایان سال جاری، از ابتدای سال آتی بازدیدها نیز بصورت مشترک انجام گیرد.

3_ با هماهنگی و نظارت استانداری، تفاهم نامه اشاره شده در بند (1) به سایر دستگاههای اجرایی ( از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل دامپزشکی استان و ...) نیز تسری پیدا نماید.

4_ سازمان صنعت، معدن و تجارت نیز در خصوص تسریع در انجام درخواست متقاضیان اصلاح پروانه بهره برداری و کوتاهتر نمودن زمان اجرای آن تمهیدات لازم را پیش بینی و برنامه های تدوین شده را جهت بررسی و تصویب به دبیرخانه شورا منعکس نماید.

5_ موضوع آموزش فعالان اقتصادی در حوزه های مختلف از جمله ضوابط مربوط به صدور و یا تمدید گواهی استاندارد اجباری و تشویقی توسط اتاق بازرگانی البرز و همچنین آموزشهای فنی و تخصصی مسئولین فنی سردخانه ها و واحدهای تولیدی توسط اداره کل استاندارد با جدیت بیشتری پیگیری و اقدام گردد

ارائه گزارش و طرح مشکلات اصناف توسط ریاست محترم اتاق اصناف استان با توجه به ایام پایانی سال

با توجه به بند (2) دستورجلسه و طرح مشکلات حوزه اصناف توسط ریاست محترم اتاق اصناف استان مقرر شد: مسائل طرح شده در حوزه ساماندهی دستفروشان، عوارض صنفی که توسط شهرداری اخذ می گردد و همچنین مشکلات حوزه بهداشت محیط در یک جلسه کارشناسی با مسئولیت دبیرخانه شورا بررسی و نتیجه در جلسات آتی شورا مجدداً طرح گردد.