info@alborzccim.ir کرج-بلوار ارم - نبش خ 100 غربی - ساختمان آناهیتا

صورتجلسات شورای گفتگو 1399

جلسه 72 مورخ 1399/03/11

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی نامه شماره 72372/2/104 مورخ 2/10/98 مدیرکل محترم امور اقتصادی و دارایی استان در خصوص واگذاری سردخانه بعثت فردیس جهت ذخیره سازی محصولات کشاورزی پیرو مصوبه شصت و هشتمین جلسه شورا

بند (2) پیش از دستور با موضوع واگذاری سردخانه بعثت فردیس جهت ذخیره سازی محصولات کشاورزی استان مطرح و با عنایت به توضیحات ارائه شده توسط رئیس محترم سازمان جهاد کشاورزی و مدیرکل محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری مبنی بر انجام مراحل اولیه انتقال و پیش بینی اعتبار موردنیاز جهت انجام تعمیرات و بازسازی سردخانه مذکور، ضمن قدردانی از تلاش های صورت گرفته مقرر گردید، پیگیری های لازم تا حصول نتیجه نهایی و تحویل قطعی سردخانه به استان البرز استمرار یابد.

پیگیری مصوبات هفتاد و یکمین جلسه

 در خصوص پیگیری مصوبات هفتاد و یکمین جلسه شورای گفتگوی استان، تصمیمات ذیل اتخاذ و به تصویب رسید:

1_  در خصوص پیشنهاد کمیسیون سرمایه گذاری اتاق مبنی بر افزایش سقف اعتبارات و تسهیلات پرداختی بانکها و موسسات مالی استان به متقاضیان و نامه معاونت محترم وزیر اقتصاد و دارایی مقرر گردید مراتب با حضور نماینده محترم دبیر شورای هماهنگی بانکهای استان و سایر دستگاههای مرتبط مجدداً در کمیسیون سرمایه گذاری اتاق مورد بحث و بررسی قرار گرفته و نتیجه به دبیرخانه ارسال گردد.

2_  در خصوص موضوع تهاتر کالایی و مشکلات ناشی از بازگشت ارز حاصل از صادرات کالا به کشورهایی مانند افغانستان عراق و جمهوری آذربایجان که بازپرداخت منابع مالی بصورت ریالی می باشد، مقرر گردید پیگیری مجدد توسط کمیسیون بازرگانی اتاق انجام و نتیجه در جلسات آتی شورا ارائه گردد.

3_  در خصوص آخرین وضعیت پروژه نمایشگاههای بین المللی استان، ضمن تأکید استاندار محترم بر اجرای مصوبات قبلی و ضرورت پاسخگویی هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مذکور مقرر گردید :

الف- معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری و مدیران دستگاههای اجرایی مربوطه به همراه هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مذکور از محل اجرای پروژه بازدید و مشکلات عنوان شده و راهکارهای حل آن بررسی و گزارش آن در جلسه آتی شورا ارائه گردد. ضمناً به منظور تسریع در اجرای عملیات ، استاندار محترم نماینده ویژه خود در این حوزه را معرفی خواهند نمود.

ب - با نظر مساعد ریاست محترم دادگستری کل استان البرز مقرر گردید مدیر کل محترم راه و شهرسازی استان موضوع پرونده معارضین اراضی واگذاری به پروژه مذکور را از طریق سرپرست محترم دادگاههای حقوقی استان پیگیری نمایند.

خارج از دستور

1_ با عنایت به ارائه گزارش مدیرکل محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در حوزه شیوه نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا و اختصاص 1252 میلیارد تومان از مجموع 40 هزار میلیارد تومان به استان البرز و با توجه به تأکید استاندار محترم مبنی بر جذب کامل اعتبارات مذکور مقرر گردید یک کارگروه تخصصی به ریاست معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری و عضویت دبیر کمیسیون هماهنگی بانکهای استان – مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی- نمایندگان اتاق های بازرگانی- اصناف و تعاون- سازمانهای صمت و جهاد کشاورزی – خانه صنعت و معدن و سایر دستگاههای مرتبط تشکیل و موضوع جذب کامل و رعایت عدالت در پرداخت اعتبارات مذکور با جدیت پیگیری شود.

2_ با عنایت به ارائه گزارش و طرح مشکل عدم همراهی سیستم بانکی استان از فرمایشات مقام عالی ریاست محترم جمهور با موضوع امهال و اعطای تنفس سه ماهه جهت بازپرداخت اقساط تسهیلات توسط مدیرعامل محترم شرکت پدیده دیناوند مقرر گردید: با عنایت به اینکه مصوبات ستاد ملی کرونا حکم قانون را داشته و اجرای مصوبات برای کلیه دستگاههای اجرایی ضروری می باشد، لذا مراتب در یک کمیته کارشناسی به ریاست معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری و عضویت نماینده دادگستری کل استان و سایر دستگاههای مربوطه و تشکلهای بخش خصوصی تشکیل و موضوع بصورت کارشناسی بررسی و در صورت عدم اجرای مصوبات توسط دادگستری کل استان البرز پیگیری قضایی گردد.

3_ با عنایت به ارائه گزارش و طرح مشکل عدم همراهی سیستم بانکی استان از فرمایشات مقام عالی ریاست محترم جمهور با موضوع امهال و اعطای تنفس سه ماهه جهت بازپرداخت اقساط تسهیلات توسط مدیرعامل محترم شرکت پدیده دیناوند مقرر گردید:

دبیرخانه شورای گفتگو موضوع افزایش دامنه شمول تصویب نامه هیأت محترم وزیران در خصوص رسته های آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا و اضافه شدن واحدهای تولیدی و صنعتی آسیب دیده به لیست مذکور را از طریق دبیرخانه شورای گفتگوی مرکز پیگیری نمایند.

بررسی بسته پیشنهادی دبیرخانه شورا در راستای حمایت از فعالان اقتصادی استان در حوزه مالیات

بند (1) دستورجلسه با موضوع بررسی بسته پیشنهادی دبیرخانه شورا در راستای حمایت از فعالان اقتصادی استان در حوزه مالیات مطرح و با اصلاحاتی به شرح ذیل به تصویب رسید:

1_  بدهی های واحدهای تولیدی آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا معرفی شده توسط اتاقهای بازرگانی ، اصناف و یا تعاون، به اداره کل امورمالیاتی با رعایت ماده (167) قانون مالیات های مستقیم تقسیط مجدد گردیده و در صورتی که مهلت مقرر در ماده مذکور سپری شده باشد مجدداً و حداکثر به مدت 9 ماه تقسیط خواهد شد.

2_ در راستای کمک به تحقق شعار سال، استفاده حداکثری از اختیارات بخشودگی جرایم قابل بخشش برای مالیات عملکرد و ارزش افزوده و جرایم موضوع ماده (169) مکرر ق.م.م براساس بخشنامه های سازمان امور مالیاتی و همچنین جرایم مالیاتی موضوع مواد (238)، (244) و (247) قانون مالیات های مستقیم به استثناء مؤدیان بدحساب اعمال خواهد شد.

3_  تسریع در استرداد اضافه پرداختی مالیات و عوارض ارزش افزوده کالاهای صادراتی پس از تأیید بانک مرکزی جهت اعمال معافیت رفع تعهد ارزی کالاهای صادراتی و حداکثر ظرف مدت دو ماه در اداره کل امور مالیاتی انجام خواهد شد.

4_ اداره کل امور مالیاتی استان در ارسال پاسخ استعلام بانکها و اتاق های بازرگانی، اصناف و تعاون بارعایت تبصره (1) و (2) ماده (186) قانون مالیاتهای مستقیم در حد امکان تسریع خواهد نمود.

5_ در سال جاری کارگاههای آموزشی، همایش ها و جلسات مرتبط با مشکلات واحدهای تولیدی- صنعتی در محل اتاق های بازرگانی، تعاون، اصناف و شهرکهای صنعتی به منظور راهنمائی و مشاوره و حل مشکلات مودیان و ترویج فرهنگ خوداظهاری مالیاتی با همکاری هیأت مدیره شهرکهای صنعتی استان و مسئولین اتاقهای بازرگانی، اصناف و تعاون تشکیل خواهد شد.

6_ مأموران مالیاتی نهایت همکاری را در خصوص اعطای معافیتهای قانونی از جمله معافیتهای موضوع مواد (132) ، (141 ) و (138)مکرر قانون مالیاتهای مستقیم و همچنین اعطای مشوق های قانونی از جمله تبصره ماده (131) و تبصره های (6)و (7) ماده (105) و ماده (143) ق .م .م در هنگام رسیدگی به درآمد مشمول مالیات مودیان مشمول را معمول خواهند داشت.

7_ اداره کل امور مالیاتی استان آمادگی خود را در خصوص آموزش خوداظهاری اشخاص حقیقی مطابق ماده 97 ق.م.م از جمله تأمین مکان برگزاری همایش و مدرس اعلام می نماید.

8_  با توجه به شرایط جاری و توصیه اکید به ترددهای حداقلی و رعایت فاصله اجتماعی و تلاش در جهت تحقق شعار « جهش تولید » اختیارات قانونی مدیرکل محترم سازمان امور مالیاتی استان به صورت حداکثری به معاونین و روسای ادارات امور مالیاتی شهرستانها و شهرهای استان تفویض گردیده و این موضوع با جدیت و دقت پیگیری خواهد شد.

بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 7/3/99 با موضوع گزارش " اقتصادکرونا" در حوزه مالیات

بند (1) دستورجلسه با موضوع بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 7/3/99 با موضوع گزارش "اقتصاد کرونا "در حوزه مالیات مطرح و با اصلاحاتی به شرح ذیل به تصویب رسید:

1_ در خصوص بند (5) اقدامات صورت گرفته توسط دولت محترم در حوزه مالیات بر ارزش افزوده و بند (3) اقدامات صورت گرفته در حوزه مالیاتهای مستقیم پیشنهاد می گردد:

الف- مدت زمان تقسیط به میزان 9 ماه اصلاح شود.

 ب- بخشنامه شماره 1/99/200 مورخ 5/1/99 اصلاح و به جای عبارت « سازمان امور مالیاتی کشور می تواند» عبارت « سازمان امور مالیاتی کشور می بایست » درج گردد.

2_ در خصوص بند (6) اقدامات صورت گرفته توسط دولت محترم در حوزه مالیات بر ارزش افزوده و بند (4) اقدامات صورت گرفته در حوزه مالیاتهای مستقیم؛ موضوع بند (2) بخشنامه شماره 1/99/200 مورخ 5/1/99 پیشنهاد می گردد مدت زمان مندرج در بخشنامه مذکور برای اصناف تا پایان تیرماه و برای واحدهای تولیدی تا پایان مرداد ماه تمدید گردد.

3_ در خصوص بند (1) اقدامات صورت گرفته توسط دولت محترم در حوزه مالیاتهای مستقیم، موضوع بخشنامه های شماره 2/99/200 مورخ 6/1/99 و 501/99/200 مورخ 10/1/99 پیشنهاد می گردد ضمن اضافه شدن واحدهای تولیدی آسیب دیده از بحران شیوع ویروس کرونا به لیست مذکور، با توجه به استمرار شرایط شیوع ویروس کرونا مهلت مذکور تا پایان شهریور ماه سال جاری تمدید گردد.

4_ در خصوص بند (7) اقدامات صورت گرفته توسط دولت محترم در حوزه مالیاتهای مستقیم، با موضوع افزایش سقف درآمدهای مشمول مالیات بنگاههای کوچک برای اشخاص حقیقی و حقوقی پیشنهاد می گردد مراتب در قالب بخشنامه یا دستورالعمل به واحدهای اجرایی امور مالیاتی ابلاغ گردد.

5_  در خصوص بند (11) اقدامات صورت گرفته توسط دولت محترم در حوزه مالیاتهای مستقیم موضوع بخشنامه شماره 100/98/200 مورخ 13/12/98 پیشنهاد می گردد :

الف- مهلت اعطایی در قسمت اول بخشنامه تا پایان شهریور ماه تمدید گردد.

ب- مودیانی که برگ مالیات قطعی آنها از تاریخ 12/11/98 به بعد ابلاغ گردیده است چنانچه حداکثر تا 31/6/99 نسبت به پرداخت اصل بدهی خود اقدام نمایند مشمول حکم بند (ب) بخشنامه شماره 45/98/200 مورخ 25/8/98 قرار گیرند.

6_ در خصوص بند (15) اقدامات صورت گرفته توسط دولت محترم با موضوع تعویق در ابلاغ اوراق مالیاتی پیشنهاد می گردد، مدت زمان اعلام شده در بخشنامه شماره 501/99/200 مورخ 10/1/99 حداقل تا پایان تیرماه سال جاری تمدید گردد .

7_ در خصوص بند (16) اقدامات صورت گرفته توسط دولت محترم با موضوع اجتناب از اعمال مقررات ماده 181 ق.م.م موضوع بخشنامه شماره 501/99/200 مورخ 10/1/99 پیشنهاد می گردد مهلت اعطایی حداقل تا پایان شهریور ماه سال جاری تمدید گردد.

8_  پیشنهاد می گردد واردات تجهیزات موردنیاز واحدهای تولیدکننده ملزومات مقابله با شیوع ویروس کرونا به تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف گردند. ( با توجه به اینکه در ماده 12 قانون ارزش افزوده فقط کالای مصرفی معاف می باشد و تجهیزات پزشکی معاف نیستند)

بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی کمیسیون سرمایه گذاری اتاق مورخ 17/2/99 در خصوص گزارش شماره 2 دبیرخانه شورای گفتگوی مرکز با موضوع " اقتصاد کرونا " در حوزه تأمین مالی کسب و کارها

1_ در خصوص بند 2 پیشنهادات دبیرخانه، با عنایت به اینکه میزان نقدینگی و سرمایه در گردش بسیاری از واحدهای تولیدی، صنعتی، کشاورزی و نیز واحدهای خدماتی به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، لذا تسهیل و تسریع در صدور اعتبارات اسناد داخلی و ضمانتنامه های مورد نیاز اینگونه واحدها بسیار ضروری بوده و پیشنهاد می گردد در صدور موارد فوق الذکر مبلغ پیش پرداخت به صورت محسوس کاهش یابد .

2_ نظر به اینکه در بند (1) اقدامات صورت پذیرفته از سوی دولت محترم با موضوع امهال و ارائه تنفس بازپرداخت تسهیلات بانکی و مصادیق تعیین شده توسط دولت محترم، واحدهای تولیدی و صنعتی مغفول مانده و عمدتاً اصناف و کسب و کارهای فعال در حوزه مذکور مورد توجه قرار گرفته است، لذا پیشنهاد می گردد شفاف سازی لازم در حوزه مذکور انجام و واحدهای تولیدی و خدماتی نیز از مزایای مصرح بهره مند گردند.

3_ با عنایت به اینکه در بند (3) اقدامات صورت گرفته توسط دولت محترم با موضوع تعلیق محرومیت و محرومیت های ناشی از چک های برگشتی، مساعدت و حمایت از صاحبان کسب و کارهای کوچک در اولویت قرار گرفته است، لذا پیشنهاد می شود بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی و خدماتی بزرگ نیز مورد توجه و حمایت جدی دولت محترم قرار گرفته و از مزایای مصرح در بند مذکور بهره مند گردند.

4_ با عنایت به شرایط حساس و خسارات سنگین ناشی از بحران شیوع ویروس کرونا به بخش های مولد اقتصاد کشور و در نظر گرفتن بسته های حمایتی مختلف در بسیاری از کشورهای دنیا به نظر می رسد تسریع در انجام اقدامات و تصمیمات اتخاذ شده در کنار پیش بینی تمهیدات کافی جهت ضمانت اجرایی پیشنهادات به همراه نظارت کامل میتواند در کاهش اثرات سوء، تبعات منفی و خسارات این بحران تأثیر به سزایی داشته باشد. لذا اولین پیشنهاد، اتخاذ تصمیماتی است که در یک بازه زمانی مشخص ضمانت اجرایی داشته و در گستره جغرافیایی میهن اسلامی به مرحله عمل درآید. بدیهی است تسهیل گری در این امر مهم نیز از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.

5_ با در نظر گرفتن شرایط اعمال تحریم های ظالمانه در کشور و مشکلات بانکی ناشی از این امر و از طرفی محدودیت منابع ارزی، پیشنهاد می گردد به منظور تحقق شعار سال و جلوگیری از پدیده قاچاق، مواد اولیه واحدهای تولیدی که بنا به ضرورت از خارج تأمین می گردد در اولویت تخصیص ارز قرار گرفته و ثبت سفارش برای اینگونه واحدها تسریع و در این امر مهم تسهیل گری لازم بعمل آید.

6_ نظر به اینکه تصمیمات ستاد ملی و استانی کرونا برای تمام دستگاههای اجرایی و ارگانها، نهادها، سازمانها و ... لازم الاجرا می باشد، لذا پیشنهاد می گردد مصوبات نهایی جهت حمایت از بنگاههای اقتصادی و واحدهای تولیدی و خدماتی به ستاد مذکور ارجاع تا پس از بررسی و تصویب دارای ضمانت اجرایی کافی و مناسب شوند.

7_ با توجه به ضرورت هدایت نقدینگی به سمت تولید و در راستای تحقق شعار سال پیشنهاد می گردد پرداخت بدهی های دولت محترم و دستگاههای اجرایی مختلف به بخش خصوصی با شیوه های مختلف ( تهاتر با بدهی واحدها و ... ) در اولویت قرار گیرد.

8_ با عنایت به اینکه اقشار مختلف جامعه مصرف کننده نهایی عمده تولیدات کشور می باشد، لذا پیشنهاد می شود در تدوین بسته های حمایتی موضوع تحریک تقاضا و توجه به تأثیرات تورمی اقدامات نیز مورد توجه قرار گیرد.

جلسه 73 مورخ 1399/05/30

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

خارج از دستور

1-با عنایت به مطالب مطرح شده از سوی ریاست محترم اتاق بازرگانی در خصوص مشکلات ناشی از تعلیق حدود 140 کارت بازرگانی فعالان اقتصادی استان و توضیحات ارائه شده توسط ریاست محترم سازمان صمت مبنی بر رفع تعلیق موقت کارتهای مذکور، مقرر گردید اتاق بازرگانی البرز با هماهنگی سازمان صمت و سایر دستگاههای اجرایی مرتبط و دعوت از اشخاص حقیقی و حقوقی ذینفع ، گزارش کاملی از تعداد کارت های تعلیق شده – مبالغ مربوط به تعهدات ارزی– مشکلات جانبی تعلیق و ... را تهیه و در جلسه آتی شورای گفتگو ارائه نماید.

2_  با عنایت به پیشنهاد برگزاری همایشی با نام " فاتح یزدی " برای تجلیل، قدردانی و پاسداشت خدمات پیشکسوتان و فعالان اقتصادی استان از سوی ریاست محترم اتاق بازرگانی مقرر گردید این همایش تا پایان سال جاری ( در صورت مناسب بودن استان از نظر شیوع ویروس کرونا ) با همکاری استانداری البرز و اتاق بازرگانی و دیگر نهادهای مرتبط ( انجمن ها- موسسات علمی و پژوهشی و ... ) برگزار گردد.

ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته و آخرین وضعیت پروژه نمایشگاههای بین المللی استان پیرو مصوبه بند (3-3) هفتاد و دومین جلسه شورای گفتگو

پیرو مصوبات جلسات قبلی شورای گفتگو و گزارش ارائه شده توسط مدیرعامل محترم شرکت نمایشگاههای بین المللی استان و تأکید استاندار محترم مقرر گردید، عملیات اجرایی پروژه مذکور طی مدت یک ماه آتی بصورت ضرب الاجل آغاز و معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری با هماهنگی سایر دستگاههای مربوطه از جمله اداره کل راه و شهرسازی – سازمان صمت و ... موضوع را پیگیری و تعیین تکلیف نمایند.

پیگیری مصوبات هفتاد و دومین جلسه شورای گفتگو مورخ 11/3/99

گزارش مدیرکل محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص جذب حدود 56 میلیارد تومان تسهیلات اعطایی به کسب و کارهای آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا استماع و ضمن تشکر از اقدامات انجام گرفته مقرر گردید مدیرکل محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی با نظر معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری و همکاری دستگاههای اجرایی مرتبط از جمله دبیر محترم کمیسیون هماهنگی بانکهای استان ضمن برطرف کردن مشکلات موجود، اقدامات لازم را با جدیت کامل جهت جذب تمام منابع تخصیص داده شده به میزان 1252 میلیارد تومان بعمل آورند

بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 19/05/99 با موضوع رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان

- بند (1) دستورجلسه با موضوع پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 19/5/99 در حوزه مشکلات ناشی از نحوه رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان کالا و خدمات طی 11 بند مطرح و با اصلاحات جزئی به شرح ذیل به تصویب رسید:

1_ با توجه به اینکه صادرات کالا و خدمات به برخی از کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان بصورت ریالی صورت می گیرد، لذا پیشنهاد می گردد صادرات ریالی به کشورهای همسایه همانند روال نیمه اول سال 97 از سوی بانک مرکزی مورد تأیید قرار گرفته و در رفع تعهد ارزی آنان اعمال گردد.

2_ با توجه به اینکه صادرات در شرایط سخت تحریمی با مشکلات فراوانی از جمله تأمین هزینه های نامشهود مانند هزینه های سربار انتقال ارز به کشور هزینه بازاریابی- هزینه های ریسک خرید از طرف ایرانی و ... همراه می باشد ، لذا پیشنهاد می گردد بانک مرکزی جمهوری اسلامی رفع تعهد ارزی در سال 99 را نیز به میزان 80% ارزش گمرکی کالاهای صادر شده مورد پذیرش قرار دهد.

3_ شرکت ها و صادرکنندگان با مقیاس کوچک و مبلغ کم تا سقف معین از عرضه ارز حاصل از صادرات در سامانه نیما معاف گردند.

4_ رفع تعهد ارزی صادرکنندگان بصورت تلفیقی و از طریق سامانه های نیما، سنا و تهاتر ارز با واردکنندگان کالا و خدمات ( مشابه سالهای 97 و 98 ) برای سال 99 نیز مورد پذیرش قرار گیرد.

5_ با عنایت به ضرورت تأمین سرمایه در گردش صادرکنندگان پیشنهاد می گردد در صورت بررسی پرونده عملکرد آنها به میزان 100% و در غیر اینصورت به میزان 80% مالیات ارزش افزوده صادرکنندگان بصورت علی الحساب و بر اساس قوانین جاری و تأکیدات مکرر دولت محترم مبنی بر استرداد طی مدت یکماه به صادرکنندگان مسترد گردد.

6_ به منظور افزایش سرعت عملیات اجرایی در تمام زمینه های مربوط به حوزه صادرات پیشنهاد می گردد زیرساختهای موردنیاز اعم از سخت افزاری و نرم افزاری تأمین و یا ارتقاء یابد.

7_  پیشنهاد می گردد عملیات ثبت سفارش های جدید و صدور گواهی های آماری و کدهای منشأ ارز در سازمان های صمت استانها با سرعت بالا و حذف عملیات اداری مضاعف و غیرضروری صورت پذیرد.

8_ پیشنهاد می گردد رفع تعهد ارزی صادرکنندگان در قبال واردات کالا با ارز حاصل از صادرات توسط اشخاص حقیقی و حقوقی غیر مورد پذیرش و تأیید قرار گیرد.

9_ به منظور تسهیل امور پیشنهاد می گردد شرایط واردات بدون نیاز به اخذ کد منشاء ارز با انتظارهای طولانی فراهم گردد.

10_ پیشنهاد می گردد سقف واردات با ارز حاصل از صادرات جهت تأمین مواد اولیه ، ماشین آلات و کالاهای ضروری و اساسی بالاخص برای تولیدکنندگان حذف گردد.

11_ پیشنهاد می گردد با توجه به همکاری های سه جانبه تشکلهای صنفی، گمرک و اتاق بازرگانی، اصلاح و واقعی کردن ارزش تعیین شده کالاهای صادراتی با سرعت بالا در هر استان مورد توجه جدی قرار گیرد.

جلسه 74 مورخ 1399/06/22

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

خارج از دستور

1_ با توجه به اعلام ریاست محترم اتاق بازرگانی مبنی بر برگزاری جلسات آنلاین اتاق بازرگانی بین المللی (ICC) در تاریخ 31/6/99 و 1/7/99 با موضوع پنجمین اجلاس سالانه تجارت و اهداف توسعه پایدار و همچنین نشست های مجازی بخش خصوصی و تأثیرات جهانی سازمان ملل متحد همزمان با برگزاری جشن هفتاد و پنجمین سالگرد تشکیل سازمان ملل و ثبت نام اتاق بازرگانی البرز در این همایش ، مقرر گردید اتاق بازرگانی البرز اطلاع رسانی لازم در سطح وسیع در این خصوص را انجام و از تمام فعالان اقتصادی استان دعوت بعمل آورد تا در این رویداد بین المللی فعالانه مشارکت نمایند.

2_ نظر به اینکه بخش اعظمی از فعالان عرصه بورس مربوط به دو استان تهران و البرز می باشد و مشخص شدن جایگاه استان در این حوزه می تواند نقش موثری در تصمیم گیری های کلان اقتصادی استان داشته باشد، لذا مقرر گردید رئیس محترم سازمان بورس و اوراق بهادار استان گزارش کاملی از نقش و جایگاه فعالان استان در حوزه بورس و فرابورس اعم از تعداد فعالان – حجم فعالیت – میزان سرمایه گذاری انجام گرفته و ... را تهیه تا در یکی از جلسات آتی شورا مورد بررسی قرار گیرد.

ارائه گزارش در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در محل پروژه مرکز نمایشگاههای بین المللی استان

با توجه به گزارشات ارائه شده توسط روسای محترم اتاق های بازرگانی و تعاون در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در محل پروژه مرکز نمایشگاههای بین المللی استان مقرر شد:

1- برنامه ریزی لازم جهت برگزاری یک رویداد نمایشگاهی ( از قبیل نمایشگاه بهاره ) با رعایت ضوابط بهداشتی و حداکثر تا پایان سال جاری در محل پروژه بعمل آید.

2- از ظرفیت و توان فنی و مهندسی سازمان همیاری شهرداریها و دهیاریهای استان البرز جهت انجام بخشی از فعالیتهای اجرایی پروژه مذکور استفاده شود. ( با توجه به اینکه سازمان مذکور از سهامداران شرکت نمایشگاههای بین المللی استان نیز می باشد.)

3- اداره کل راه و شهرسازی استان در خصوص رفع مشکل معارضین به ویژه فرودگاه پیام همکاری لازم را بعمل آورده و مکاتبات اداری مورد نیاز با هماهنگی هیأت مدیره شرکت نمایشگاههای بین المللی را معمول نمایند.

ارائه گزارش اقدامات انجام گرفته در خصوص انجام آزمایشات قرنطینه ای جهت صادرات محصولات کشاورزی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان پیرو مصوبه بند (6) هفتادمین جلسه شورای گفتگو

1_ با عنایت به مطالب ارائه شده از سوی دبیر محترم اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان میوه و تره بار و ریاست محترم سازمان جهاد کشاورزی استان در خصوص انجام آزمایشات قرنطینه محصولات کشاورزی صادراتی در فرودگاه پیام و ضرورت تسریع در انجام این امر، مقرر گردید سازمان جهاد کشاورزی استان طی حداکثر مدت (2) ماه آینده با تأمین فضا، تجهیزات و نیروهای کارشناسی موردنیاز نسبت به راه اندازی کامل واحد قرنطینه محصولات کشاورزی صادراتی در محل مذکور اقدام و نتیجه را در جلسات آتی شورا ارائه نمایند. ضمناً مدیران سایر دستگاههای مرتبط از جمله فرودگاه پیام- گمرکات استان البرز و ... نیز موظف به همکاری می باشند. همچنین رئیس محترم سازمان جهاد کشاورزی استان مسئول مستقیم این موضوع بوده و در صورتیکه در روند انجام امور با مشکلاتی مواجه گردند، مراتب را به استاندار محترم گزارش تا مکاتبات و پیگیری های لازم از طریق مدیران دستگاههای مرتبط در سطح ملی بعمل آید.

2_ نظر به اینکه جهت انجام امور مربوط به قرنطینه محصولات کشاورزی صادراتی در فرودگاه پیام وجود اینترنت پرسرعت در محل از الزامات می باشد، لذا مقرر گردید مدیرعامل محترم منطقه ویژه اقتصادی پیام و مدیرکل محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات طی مدت یک ماه نسبت به ایجاد و یا تقویت زیرساختهای موجود جهت ارائه اینترنت پرسرعت در محل مذکور اقدام نمایند.

3_ با توجه به تدوین و ابلاغ ضوابط جدید صادرات محصولات کشاورزی به ویژه در حوزه اوراسیا و ضرورت رعایت قوانین مذکور در مراحل مختلف تأمین ، آماده سازی و صادرات محصولات کشاورزی مقرر گردید سازمان جهاد کشاورزی استان با همکاری اتاق بازرگانی و تشکلهای تخصصی بخش خصوصی و برگزاری دوره های آموزشی نسبت به تبیین و آموزش ضوابط مذکور به فعالان اقتصادی این حوزه اقدام نمایند.

بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 24/04/99 با موضوع نحوه تأمین اعتبار و تکمیل زیرساختهای اساسی مورد نیاز شهرکها، نواحی و مناطق صنعتی استان پیرو مصوبات هشتمین جلسه کمیسیون صنعت و معدن

1_ بند (1) دستورجلسه با موضوع بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 24/4/99 در خصوص تأمین اعتبار و تکمیل زیرساختهای اساسی مورد نیاز شهرکها، نواحی و مناطق صنعتی استان مطرح و پیشنهاد جلسه کارشناسی به شرح ذیل به تصویب رسید:

در جهت اجرای دقیق و کامل ماده 54 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور مصوب سال 95 و ماده 81 قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی کشور (2) مصوب سال 93 کارگروه ویژه ای به ریاست استاندار محترم و عضویت مدیران محترم دستگاههای خدمات رسان استان– ریاست محترم سازمان مدیریت و برنامه ریزی – ریاست محترم سازمان صمت- مدیرعامل محترم شرکت شهرکهای صنعتی- مدیرکل محترم راه و شهرسازی – اتاق بازرگانی و سایر دستگاههای مرتبط بنا به صلاحدید استاندار محترم و با نظارت ریاست محترم دادگستری و یا دادستان محترم عمومی و انقلاب اسلامی مرکز استان و نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی تشکیل و دستگاههای خدمات رسان به ویژه شرکت برق منطقه ای تهران و شرکت آب منطقه ای البرز برنامه های اجرایی و عملیاتی خود در حوزه تأمین زیرساختهای موردنیاز واحدهای تولیدی و صنعتی مستقر در شهرکها، نواحی، مناطق و لکه های صنعتی استان مبتنی بر قوانین فوق الذکر را بصورت مشترک با مدیران شهرکهای صنعتی تدوین و ضمن برآورد و پیش بینی اعتبارات موردنیاز، برنامه های عملیاتی خود در خصوص تأمین و تکمیل زیرساختها تا ورودی واحدهای صنعتی را در کارگروه مذکور طرح و تصویب نمایند.

2_ با عنایت به پیگیری های استاندار محترم و پرتلاش استان و همراهی مقام عالی وزارت نیرو و اختصاص 20 میلیون مترمکعب در سال از آبهای سطحی به استان البرز و تخصیص 200 لیتر بر ثانیه از ظرفیت ایجاد شده مذکور به شهرکهای صنعتی استان با درخواست معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری و همچنین پیگیری ها و اقدامات موثر ایشان در حوزه تأمین زیرساختهای اساسی دیگر از قبیل تجهیزات فوق توزیع برق و خطوط تغذیه گاز، ضمن قدردانی و ارج نهادن به اقدامات انجام گرفته، مقرر گردید در تقسیم آب تخصیص یافته به شهرکهای صنعتی استان تمام شهرستانها و شهرکهای صنعتی اعم از دولتی و غیردولتی مورد توجه قرار گیرد.

3_ بند (1) دستورجلسه با موضوع بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 24/4/99 در خصوص تأمین اعتبار و تکمیل زیرساختهای اساسی مورد نیاز شهرکها، نواحی، مناطق صنعتی استان مطرح و پس از بحث و بررسی مقرر گردید :

با عنایت به اینکه ماده (3) دستورالعمل اجرایی ماده 54 قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور که طی نامه شماره 72029 مورخ 22/2/97 ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ گردیده است، با متن قانون مذکور در تعارض بوده بنحویکه در متن قانون تأمین راه، آب، برق، گاز و تلفن تا ورودی واحدهای مستقر در شهرکهای صنعتی درج لکن در دستورالعمل ارائه خدمات مذکور به ورودی شهرکها و نواحی صنعتی هر استان محدود گردیده است، لذا مقرر گردید دبیرخانه شورای گفتگو به منظور ایجاد شفافیت و تعیین تکلیف دستگاههای اجرایی مرتبط جهت انجام وظایف قانونی خود موضوع را از طریق دبیرخانه مرکز پیگیری نمایند.

بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 17/2/99 دبیرخانه شورای گفتگو با موضوع ارائه برخی راهکارهای اجرایی در حوزه تأمین مالی و کاهش هزینه واحدهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی استان

1_ با توجه به ضرورت افزایش سطح اختیارات مدیران استانی بانکها که به نظر می رسد با مقاومت هایی هم در سطوح بالاتر مواجه می باشد و از طرفی ضرورت افزایش میزان تسهیلات پرداختی به متقاضیان در حوزه سرمایه ثابت و سرمایه در گردش، مقرر گردید نمایندگان کمیسیون سرمایه گذاری اتاق به همراه هیأت مدیره صندوق پژوهش و فناوری و دبیر محترم شورای هماهنگی بانکهای استان در یک جلسه مشترک با استاندار محترم و یا معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری موضوع را بررسی و نتیجه در جلسات آتی شورا طرح گردد.

2_ بند (2) دستورجلسه با موضوع پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 17/2/99 در حوزه تأمین مالی و کاهش هزینه واحدهای تولیدی و بنگاههای اقتصادی استان مطرح و پیشنهاد به شرح ذیل به تصویب رسیده و مقرر گردید دبیرخانه شورا موضوع را از طریق دبیرخانه مرکزی پیگیری نماید.

با عنایت به اینکه به قرار اطلاع و بر اساس بند ک تبصره 11 قانون بودجه سال 99 کشور و به منظور تسهیل در اجرای طرح حدنگار (کاداستر)، تعرفه حق الثبت کلیه اسناد از جمله ترهین وثایق جهت استفاده از تسهیلات ، از 5/0 به یک درصد افزایش یافته و این امر هزینه های ترهین و به تبع آن تأمین نقدینگی بنگاههای اقتصادی را افزایش داده است، لذا پیشنهاد می شود ضمن اصلاح تبصره مذکور و تعدیل مبلغ حق الثبت به نرخ قبلی ، هزینه نیم عشر اجرا نیز برای واحدهای تولیدی حذف گردد.

جلسه 75 مورخ 1399/08/18

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

خارج از دستور

1_ نظر به اینکه بر اساس گزارش دبیر محترم شورای گفتگو برخی از دستگاههای اجرایی در خصوص اجرای مصوبات شورای گفتگوی استان جدیت و اهتمام لازم و کافی را ندارند، مقرر گردید دبیرخانه شورای گفتگوی استان گزارشی از مصوبات استانی شورا شامل مصوبات اجرایی شده ، در دست اجرا و اجرا نشده را به همراه لیست دستگاههای اجرایی مربوطه که مسئولیت پیگیری و اجرای مصوبات را داشته اند تهیه و به استاندار محترم و رئیس شورای گفتگوی استان ارائه تا با نظر ایشان موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

2_ مقرر گردید دبیر شورای گفتگو گزارشی از آخرین اقدامات انجام گرفته در خصوص راه اندازی مرکز قرنطینه جهت صادرات محصولات کشاورزی استان در محل منطقه ویژه پیام و همچنین پروژه مرکز نمایشگاههای بین المللی استان را در جلسه آتی شورا ارائه نمایند.

بررسی مشکلات عنوان شده در حوزه اصناف و برخی اتحادیه های تحت پوشش

1- بند (1) دستورجلسه با موضوع بررسی مشکلات عنوان شده در حوزه اصناف توسط برخی از اتحادیه های صنفی و همچنین دبیرخانه مشترک اتاق های بازرگانی ، تعاون و اصناف استان مطرح و پس از طرح موضوع و ارائه گزارش دبیرخانه شورا و استماع سخنان ریاست محترم اتاق اصناف و جمع بندی مطالب توسط استاندار محترم و رئیس شورای گفتگو موارد ذیل به تصویب رسیده و مقرر گردید پیگیری های لازم از سوی دستگاههای اجرایی مرتبط و دبیرخانه شورا انجام گیرد.

1-1- با عنایت به مفاد تبصره (2) ذیل ماده (91) قانون نظام صنفی الحاقی سال 1392 مبنی بر اینکه کلیه واحدهای صنفی مستقر در میادین میوه و تره بار شهرداری ها موظف به اخذ پروانه کسب از اتحادیه های ذیربط می باشند و بررسی نقطه نظرات سایر دستگاههای اجرایی و نظارتی مرتبط مقرر گردید تمام واحدهای صنفی مستقر در میادین میوه و تره بار استان ملزم به رعایت قانون مذکور و اخذ پروانه کسب از اتحادیه مربوطه گردیده و اتاق اصناف و اتحادیه های ذیربط نیز در جهت تسریع و تسهیل این امر همکاری لازم را بعمل آورند.

1-2-در اجرای مصوبات نوزدهمین جلسه دبیرخانه مشترک سه اتاق و در جهت کمک به رونق کسب و کار در استان مقرر گردید پیرو تعاملات قبلی، اداره کل امور مالیاتی استان نسبت به صدور گواهی موضوع ماده 186 ق.م.م برای واحدهای صنفی که در محل استیجاری فعالیت می نمایند، با تشکیل پرونده و ارائه ارشادات لازم اقدام و صدور گواهی مذکور را منوط به تعیین تکلیف بدهی احتمالی محل فعالیت و یا فعالیتهای قبلی ننمایند. ضمناً مراتب به نحو مقتضی به واحدهای تابعه و ادارات شهرستانی نیز ابلاغ گردد.

 

1-3-با توجه به پیشنهاد مطروحه در جلسه کارشناسی مورخ 9/7/99 و به منظور آشنایی بیشتر اصناف محترم با وظایف و تکالیف قانونی خود و مشوق های مالیاتی پیش بینی شده در ماده 97 ق.م.م مقرر گردید اتاق اصناف با همکاری اداره کل امور مالیاتی استان بسته های آموزشی مرتبط را تدوین و از طریق اتحادیه های صنفی استان، آموزش های لازم با تشکیل کارگاههای آموزشی و یا سایر روش های مورد توافق به اصناف و ذینفعان آموزش لازم در این حوزه ارائه گردد.

جلسه 76 مورخ 1399/11/15

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی آخرین وضعیت راه اندازی مرکز قرنطینه صادرات محصولات کشاورزی در محل منطقه ویژه اقتصادی پیام پیرو مصوبه بند (3) هفتاد و پنجمین جلسه شورای گفتگو مورخ 18/8/99

1_ بند (2) پیش از دستور جلسه با موضوع آخرین وضعیت راه اندازی مرکز قرنطینه صادرات محصولات کشاورزی در محل منطقه ویژه اقتصادی پیام مطرح و پس از ارائه گزارش دبیر محترم اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان میوه و تره بار و همچنین مدیرکل محترم سازمان جهاد کشاورزی و معاونت محترم منطقه ویژه اقتصادی پیام و جمع بندی مطالب توسط استاندار محترم، مقرر گردید تا پایان بهمن ماه سال جاری مرکز قرنطینه صادرات محصولات کشاورزی با استقرار کلینیک مورد نظر در محل منطقه ویژه اقتصادی پیام فعالیت خود را آغاز نماید.

2_ بند (3) پیش از دستور جلسه با موضوع آخرین وضعیت اجرای پروژه مرکز نمایشگاه های بین المللی استان مطرح و پس از ارائه گزارش مدیرعامل محترم شرکت نمایشگاه های بین المللی استان و رئیس محترم اتاق تعاون و استماع سخنان نماینده محترم سازمان بازرسی استان و جمع بندی مطالب توسط استاندار محترم، مقرر گردید با برنامه ریزی دقیق و رفع مشکلات و دغدغه های سازمان بازرسی، از توقف روند اجرایی پروژه نمایشگاه ها جلوگیری و هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت مذکور مشکلات را پیگیری نمایند.

بررسی پیشنهادات جلسه کارشناسی مورخ 19/6/99 در خصوص مشکلات عنوان شده از سوی انجمن گوشت و فرآورده های گوشتی استان با موضوع ضرورت ایجاد پنجره واحد صدور مجوز و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی استان در حوزه نظارت بر تولید محصولات گوشتی استان

 بند (1) دستور جلسه با موضوع مشکلات عنوان شده از سوی انجمن گوشت و فرآورده های گوشتی استانمبنی بر موضوع ضرورت ایجاد پنجره واحد صدور مجوز و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی استان در حوزه نظارت بر تولید محصولات گوشتی مطرح و با عنایت به مصوبات جلسه کارشناسی مورخ 19/6/99 و همچنین توضیحات ارائه شده از سوی رئیس محترم انجمن مذکور مقرر گردید:

1_  طرح ایجاد پنجره واحد صدور مجوز فعالیت و نظارت با مسئولیت سازمان صمت و نظارت معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری و عضویت سازمان جهاد کشاورزی، اداره کل استاندارد، اداره کل دامپزشکی، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز، اتاق بازرگانی، انجمن گوشت و فرآورده های گوشتی استان و سایر دستگاه های اجرایی مرتبط تشکیل و نسبت به تدوین دستورالعمل صدور مجوز، نحوه نظارت قانونی دستگاه های ناظر، انجام آزمایشات مورد نیاز و ... اقدام و پس از تصویب در شورای گفتگو اجرایی گردیده و تمام دستگاه های اجرای مرتبط بر اساس دستورالعمل مذکور نسبت به انجام وظایف قانونی خود اقدام نمایند.

2_ با عنایت به ظرفیت کارشناسی انجمن های تخصصی و فعال، دستگاههای اجرایی و نظارتی استان از این ظرفیت و توان تخصصی به ویژه در حوزه نظارت بیشتر استفاده نموده و در بحث کنترل کیفیت محصولات تولیدی استان و سایر استانها بازدیدهای مشترک صورت پذیرفته و همکاری لازم با انجمن های مذکور بعمل آید.

3_ با عنایت به ضرورت بازبینی و بازنگری در برخی استانداردهای محصولات غذایی و بهداشتی، انجمن های تخصصی مربوطه نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه به اداره کل استاندارد استان ارسال و اداره کل مذکور نیز با استفاده از نقطه نظرات کارشناسی انجمن های تخصصی نسبت به بروزرسانی استاندارد محصولات اعلام شده با مشارکت نماینده انجمن اقدام و در صورت ضرورت، مکاتبات لازم با سازمان ملی استاندارد نیز صورت پذیرد. ضمناً نتایج حاصله طی یک بازه زمانی شش ماهه در جلسات آتی شورای گفتگو طرح گردد.

بررسی مشکلات مربوط به قطع برق واحدهای تولیدی و تبعات ناشی از این امر

در خصوص مشکل قطع برق در واحدهای تولیدی و تبعات ناشی از این امر از جمله کمبود برق کارخانه سیمان آبیک و به تبع آن کمبود سیمان در استان نیز مقرر گردید سازمان صمت ضمن بررسی موضوع، لیست واحدهای تولیدی و صنعتی که نیاز ضروری به سیمان دارند را ارائه تا در اولویت تحویل  سیمان قرار گیرند. ضمناً مقرر گردید ضمن پیش بینی تمهیدات لازم ابتدا نیاز استان در این زمینه تأمین گردد.

خارج از دستور جلسه

با عنایت به تأکید استاندار محترم و رئیس شورای گفتگوی استان مبنی بر حضور تمام اعضا دولتی و بخش خصوصی عضو شورا در جلسات، مقرر گردید مراتب توسط دبیر محترم شورا به تمام اعضا اعلام و از جلسات آتی عدم حضور آنها  با نظارت استاندار محترم پیگیری و نتایج آن اعلام گردد.

بررسی پیشنهاد بند (6) جلسه کارشناسی مورخ 9/7/99 با موضوع مشکلات عنوان شده اتحادیه عکاسان استان مبنی بر تهیه عکسهای پرسنلی جهت صدور گذرنامه و ... توسط دفاتر پلیس 10+ و تبعات ناشی از این امر برای اعضای اتحادیه مذکور

بند (2) دستور جلسه در خصوص مشکلات عنوان شده  از سوی اتحادیه عکاسان استان ، موضوع بند 6 جلسه کارشناسی مورخ 9/7/99 مبنی بر تهیه عکسهای پرسنلی جهت صدور شناسنامه، گذرنامه و ... توسط پلیس +10 و تبعات ناشی از این امر برای اعضای اتحادیه مذکور مطرح و پس از توضیحات رئیس محترم اتحادیه عکاسان کرج مقرر گردید؛ با عنایت به ابعاد ملی موضوع مطروحه، ضمن پیگیری از دبیرخانه مرکزی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، مراتب طی مکاتبه ای با امضاء استاندار محترم و رئیس شورای گفتگوی استان از طریق وزارت محترم کشور و فرماندهی محترم نیروی انتظامی نیز پیگیری گردد.

جلسه 77 مورخ 1400/12/13

دستور جلسه شرح دستور مصوبه خبر جلسه توضیحات و اقدامات

بررسی مصوبات جلسه مورخ 24/9/99 در خصوص مشکلات مربوط به واحدهای مستقر در شهرک صنعتی کوثر و طرح توسعه شهرک مذکور

1_ در خصوص رفع مشکل معارضین اراضی واگذار شده به متقاضیان و سرمایه گذاران در طرح توسعه شهرک صنعتی کوثر با عنایت به پیگیریهای انجام گرفته استاندار محترم و همراهی قابل تقدیر دادگستری کل استان مقرر گردید: اداره کل منابع طبیعی استان بر اساس مفاد تبصره (1) ماده (9) قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی مصوب 24/5/89 و تحویل اراضی فاز توسعه به نحو قانونی به شرکت شهرکهای صنعتی استان و اخذ مصوبه کمیسیون ماده 21 در این خصوص موضوع معارضین را پیگیری و نتیجه را در جلسات آتی شورا ارائه نمایند. ضمناً مقرر گردید اداره کل منابع طبیعی استان در اسرع وقت میزان حقوق عرفی دامداران مربوط به اراضی واگذارشده به شهرکهای صنعتی کوثر و امید البرز را مشخص و به شرکت شهرکهای صنعتی استان جهت پرداخت اعلام نمایند.

2_ با عنایت به ضرورت تأمین برق مناسب و پایدار برای شهرکهای صنعتی مستقر در شهرستان اشتهارد و حسب ضرورت موضوع مقرر گردید اداره کل منابع طبیعی استان در اسرع وقت زمین مورد نیاز پست 400 کیلو ولت برق کوثر را به مرجع قانونی تحویل نمایند.

3_ در خصوص تأمین نیاز آبی شهرک صنعتی کوثر و طرح توسعه شهرک مذکور با عنایت به ضرورت موضوع مقرر گردید شرکت شهرکهای صنعتی استان با قید فوریت نسبت به خرید و انتقال چند حلقه چاه آب مجاز به محدوده شهرک اقدام و شرکت سهامی آب منطقه ای البرز نیز موظف به همکاری و تسریع در انجام امور مربوطه خواهد بود.

4_ هم زمان و به موازات خرید و انتقال چاه آب و نیز تجهیز آن در شهرک صنعتی کوثر مقرر شد، شرکت سهامی آب منطقه ای البرز با قید فوریت نسبت به ارائه برنامه زمان بندی اجرای حدود 4 کیلومتر خط انتقال پساب تصفیه خانه ماهدشت به شهرک صنعتی کوثر اقدام و عملیات اجرایی باقیمانده پروژه مذکور را با سرعت بیشتری به مرحله اجرا برساند. ضمناً شرکت شهرکهای صنعتی استان هم موضوع را پیگیری و در صورت نیاز و ضرورت از مساعدتهای استاندار محترم و معاونت محترم هماهنگی امور اقتصادی استانداری استفاده نمایند.

5_ مقرر گردید مدیرعامل محترم شرکت شهرکهای صنعتی استان موضوع تخصیص آب از محل مجوز صادر شده توسط مقام عالی وزارت نیرو که با پیگیری و تلاش استاندار محترم صورت گرفته برای شهرک صنعتی های کوثر و امید البرز را با جدیت پیگیری و گزارش اقدامات انجام گرفته را در جلسات آتی شورای گفتگو ارائه نمایند.

6_ پیرو مصوبه پنجاه و هفتمین جلسه شورای گفتگو مورخ 13/6/97 و با عنایت به اینکه بر اساس ضوابط شرکت شهرکهای صنعتی، استفاده کنندگان و مالکین اراضی در نواحی صنعتی که از وزارت جهاد کشاورزی به شرکت شهرکهای صنعتی منتقل گردیده اند، می بایست قدرالسهم خود را از خدمات ایجاد شده در دوره جدید پرداخت نمایند، لذا مقرر گردید شرکت شهرکهای صنعتی استان نحوه محاسبه قدرالسهم واحدها و اراضی مستقر در شهرک صنعتی کوثر را بررسی مجدد نموده و در حد امکان در خصوص میزان قدرالسهم و نحوه پرداخت مساعدت نمایند.

7_ با عنایت به در پیش بودن فصل بارندگی و احتمال بروز سیلاب در مناطق جنوبی شهرک های صنعتی کوثر و امید البرز و به منظور پیشگیری از بروز هرگونه حادثه احتمالی و خسارت به واحدهای تولیدی و زیرساختهای ایجاد شده در شهرکهای صنعتی مذکور مقرر گردید؛ موضوع از طریق شرکت شهرکهای صنعتی استان با جدیت پیگیری و اداره کل منابع طبیعی استان با هماهنگی و همکاری سایردستگاههای مرتبط نسبت به اجرای طرح های آبخیزداری با قید فوریت در مناطق اعلام شده اقدام و نتیجه در جلسات آتی شورای گفتگو ارائه گردد.

8_ با عنایت به بهره برداری از پروژه آزادراه غدیر و آثار و برکات مثبت پروژه مذکور در ایجاد ارتباط بین شهرکهای صنعتی استان با سایر استانهای همجوار مقرر گردید؛ اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان موضوع جانمایی، طراحی و نصب تابلوهای مورد نیاز به منظور شناسایی و معرفی شهرکهای صنعتی و سایر مراکز مهم و شاخص استان در مسیر آزادراه به ویژه در محدوده استان البرز را پیگیری و یا رأساً نسبت به اجرای آن اقدام نمایند.

9_ با عنایت به آغاز بهره برداری از پروژه آزادراه غدیر و پیش بینی ایجاد رونق بیش از پیش در استان  به ویژه در شهرستان اشتهارد مقرر گردید شرکت شهرکهای صنعتی استان ضمن انجام بررسی های فنی و کارشناسی طرح توسعه شهرک صنعتی کوثر در اراضی چسبیده به شهرک را جهت انجام مراحل قانونی با هماهنگی اداره کل منابع طبیعی استان ارائه نمایند.

10_ با عنایت به شروع واگذاری اراضی شهرکهای صنعتی امید البرز، مقرر گردید شرکت شهرکهای صنعتی استان مراسم کلنگ زنی چند واحد تولیدی و صنعتی به صورت همزمان و حتی الامکان قبل از پایان سال جاری در شهرک صنعتی مذکور را پیگیری تا به حول و قوه الهی عملیات ساخت چنین واحد تولیدی و صنعتی آغاز گردد.

11_ با عنایت به واگذاری زمین رایگان به جمعیت هلال احمر در شهرک صنعتی کوثر و در نظر گرفتن ترددهای قابل توجه از آزادراه غدیر در آینده و پیش بینی تمهیدات لازم به منظور ارائه خدمات در مسیر آزادراه (محدوده استان البرز) و با عنایت به پیشنهاد مطرح شده از سوی نماینده محترم واحدهای مستقر در طرح توسعه شهرک صنعتی کوثر مقرر گردید؛ عملیات اجرایی احداث پایگاه هلال احمر با مشارکت و کمک صنعت گران شهرک صنعتی مذکور و هماهنگی و نظر کارشناسی جمعیت هلال احمر استان آغاز و استانداری البرز نیز در جهت تکمیل و تجهیز پایگاه مذکور با پیش بینی و تخصیص منابع مالی و سایر اقدامات مورد نیاز مساعدت و همکاری نمایند.